razišli se

Pukla ljubav: Holivudska slatkica planirala zaruke pa ostala sama

Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia)

Jennifer Lawrence više ne ljubi 21 godinu starijeg redatelja Darrena Aronofskog.

Nakon manje od godinu dana veze još jednoj slavnoj ljubavi došao je kraj. Glumica Jennifer Lawrence (27) i 21-godinu stariji redatelj Darren Aronofsky odlučili su se razići. Par je romansu navodno prekinuo još prije mjesec dana, i to bez ikakve pompe.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence to samo ona može! Lawrence nasmijala svijet rečenicom koju je izgovorila u kameru, većina je poslije viđenog zaključila: ''Ne zaslužujemo Jennifer!''

Vijest o prekidu mnoge je zatekla jer je slavna Oskarovka svog sada već bivšeg partnera još nedavno hvalila na sve strane. Mnogi su bili uvjereni da su pale i zaruke nakon što se Jennifer u javnosti pojavila sa zanimljivim prstenom za koji su mnogi pomislili da je zaručnički. No, ona to nikada nije potvrdila. Iako, sudeći prema javnim izljevima ljubavi, tomu se itekako nadala.

Jennifer i Darren upoznali su se nekoliko mjeseci prije početka snimanja filma "Mother!", a među njima je već tada zaiskrilo. Zadnji su put zajedno viđeni na premijeri filma na kojem su surađivali zajedno i koji ih je spojio.

Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene