Perez puk'o

Sad mu je dosta - zabranio Ronaldu da viđa Badr Haria

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odnos slavnog nogometaša Cristiana Ronalda i kick boksera Badr Harija i dalje pod povećalom javnosti, a sada su se upetljali i neki čelni ljudi.

Na dugo i na široko raspravljalo se o odnosu slavnog nogometaša Cristiana Ronalda i kick boksera Badr Harija zbog kojeg, navodno, Ronaldo gotovo svakodnevno putuje privatnim zrakoplovom u Marrakech. List  'El Español' navodi kako je predsjednik Real Madrida, Florentin Perez zabranio Ronaldu da se viđa s Badrom jer to loše utječe na njegovu igru s kojom u zadnje vrijeme uprava kluba nije presretna.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez - 2 ali kakvo tijelo ima! Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

Čini se kako je Ronaldo više koncentriran na prijateljstvo, ili kako neki tvrde, ljubavnu vezu, nego na nogomet. Nogometaš je navodno potrošio više od milijun eura na razne zabave na koje je dovodio djevojke iz Portugala. Budimo realni, njemu je milijun eura samo kap u moru. Sam ih je zaradio i ima ih pravo trošiti kako god želi.

Predsjednik kluba, Perez otišao je toliko daleko da je zamolio marokanskog kralja Muhameda VI. da mu javi u slučaju da Ronaldo uđe u državu. Sve pet, postoje ugovori i obveze, ali nama se čini kako se u ovom slučaju radi o definitivno pretjeranom uplitanju u nečiji privatni života, s druge strane, nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu pa...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene