Tko bi rekao..

PRIJE SLAVE PEKLI POMFRIT Oni su imali težak početak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok su neki glumci zapaženi kao tinedjžeri na ulici te su im odmah ponuđene prve uloge, prvi poslovi ovih glumačkih zvijezdi bili su u restoranima brze hrane.

Iako su neke zvijezde imale vrlo brz uspon u Hollywoodu, te su od prvih gaža i uloga si mogli platiti stanarinu i omogućiti dobar način života, neke druge slavne osobe imale su drugačije poslove. Ovo su zvijezde koje su prije slave radile u industriji brze hrane.

Pogledaj i ovo Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) "Bilo jednom...u Hollywoodu" Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata

Sharon Stone

Prije nego što je dobila svoju prvu manekensku gažu i ulogu u filmu 'Sirove strasti', koja ju je proslavila kao je od najvećih holivudskih seks simbola, prekrasna Sharon kao tinejdžerka je radila u jednom McDonald's-u u Pennsylvaniji.

Brad Pitt

Svjetski poznati glumac nekoć je radio u meksičkom restoranu El Pollo Loco koji se specijalizira za jela od piletine. Naime, Pittov prvi posao je uključivao nošenje pilećeg kostima te pozdravljanje gostiju kokodakanjem na ulazu u restoran.

Queen Latifah

Slavna glumica i reperica već je s 15 godina počela raditi – pekla je hamburgere u lokalnom Burger Kingu. 'Ako smo brat i ja htjeli imati novac u džepovima, morali smo naći posao', izjavila je Latifah u jednom intervjuu.

James Franco

Prije nego što je zaradio zvjezdani status Franco je radio noćnu smjenu u McDonald's-u. 'Radio sam na drive-thru poziciji. U početku sam se suzdržavao od čitanja na poslu, ali uskoro sam počeo pričati s mušterijama na različitim naglascima. Tako sam vježbao za razne scene tijekom satova glume.'

Amy Adams

Danas se lijepa glumica može pohvaliti s čak pet nominacija za Oscara, a nekoć je radila u Hootersu, restoranu poznatom po tome što su konobarice osobito atraktivne te moraju nositi seksipilnu odjeću. Amy je tamo radila dok nije skupila 900 dolara, te si kupila rabljeni auto.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene