Prerano nas napustili

Oni više nisu s nama – ovo su poruke koje su napisali prije smrti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brojna poznata imena više nisu s nama, no društvena mreža Twitter još čuva njihove zadnje riječi.

Pjevačica Amy Winehouse umrla je prije četiri godine 23. srpnja 2011. u dobi od samo 27 godina i glazbeni je svijet zavila u crno. Njen dubok, bogat glas u najmanju je ruku oduševljavao, a iza sebe ostavila je tisuće obožavatelja koji su je nazivali kraljicom R&B-a, soul-a i jazz-a.

Pogledaj i ovo showbuzz teorije zavjere Smrti kriju mračne tajne: Sklopili su ugovor s vragom i za to platili životom?!

'Oinka oinka oinka, zašto ste još budni', glasi njezina zadnja poruka na Twitteru. To joj je bila prvo objava od veljače te godine.

Cory Monteith, zvijezda serije 'Glee', tragično je preminuo u srpnju 2013. godine nakon što se predozirao kombinacijom alkohola i heroina. Manje od 24 sata prije nego što se predozirao, glumac je objavio duhovitu reakciju na film 'Sharkando':
'O, pa to je tornado morskih pasa'.

Slavni glumac i miljenik žena Paul Walker poginuo je u prometnoj nesreći 2013. godini u četrdesetoj godini života. Svoju zadnju objavu na Twitteru posvetio je filmu 'Brzi i žestoki 7' te napisao: 'Dečki se vraćaju. Hoćete li biti spremni?'.

Robin Williams koji je osvojio srca obožavatelja u brojnim filmovima oduzeo si je život u 63. Godini. On je svoju posljednju objavu posvetio svojoj kćeri Zeldi Rae Williams i čestitao joj rođendan.

Pušteno u javnost: Posljednji sati života Robina Williamsa

'Sretan rođendan gospođici Zeldi Rae Williams. Napunila je četvrt stoljeća, ali će uvijek biti moja malena curica. Volim te', napisao je glumac, a samo 11 dana nakon toga, Robin se ubio.

Leonard Nimoy, najpoznatiji kao 'Spock' iz serijala 'Zvjezdane staze', napisao je dirljivu poruku pet dana prije nego što je umro u 84. godini od posljedica bolesti pluća.

'Život je kao vrt. Postoje savršeni trenuci, ali nisu sačuvani, osim u sjećanju. Živi dugo i uspješno (LLAP)', napisao je Nimoy pet dana prije smrti.

Manekenka Reeve Steenkamp svojom je porukom na Twitteru najviše šokirala.
'Čime iznenaditi svoju ljubav sutra????', napisala je, a dan poslije njezin ju je dečko Oscar Pistorius ubio. Bilo je to 2013. na Valentinovo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene