Fanovi u transu!

Izgledaju bolje nego ikad: Žena vrač i Sully objavili zajedničku fotku nakon 21 godinu

Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Getty Images) Jane Seymour (Foto: Instagram) +0 Jane Seymour (Foto: Instagram) Galerija

Jane Seymour je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Joem Landom.

Američka glumica Jane Seymour, koju domaći gledatelji najviše pamte po ulozi doktorice Quinn iliti žene vrač u istoimenoj seriji, susrela se s kolegom Joeom Landom i na radost brojnih obožavatelja serije objavila zajedničku fotografiju i pokazala kako njih dvoje danas zapravo izgledaju bolje nego ikad.

Pogledaj i ovo Jane Seymour Kako joj ovo uspijeva? Sjećate se Dr. Quinn, žene vrača? Slavi 72. rođendan, ali i dalje izgleda gotovo jednako kao u danima najveće slave!

68-godišnja Jane svojim je likom doktorice Quinn obilježila je cijelu jednu televizijsku eru, a 57-godišnji Joe glumio je njezinu veliku ljubav Sullyja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

"Ljeta sa Sullyjem", napisala je Jane uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju u zagrljaju.

Unatoč tome što je snimanje serije završilo prije 21 godinu, njezine zvijezde djeluju znantno mlađe nego što to uistinu jesu, a obožavatelji su poželjeli vidjeti ih u novim zajedničkim epizodama. Iako su mnogi priželjkivali vidjeti Jane i Joa kao ljubavni par i u stvarnom životu, njih nikada nije povezivalo ništa više od prijateljstva.

Joe je u braku s Kirsten Barlow od 1997. godine s kojom ima četvero djece, 21-godišnjeg Jacka, 18-godišnjeg Christiana, 16-godišnju Kate i 12-godišnjeg Williama.

Jane se udavala četiri puta, prvi put za kazališnog redatelja Michaela Attenborougha ranih 70-ih, zatim je godinu dana bila u braku s Geoffreyjem Planerom, s Davidom Flynnom u braku je provela 11 godina, a brak s glumcem Jamesom Keacom potrajao je od 1993. do 2015. godine. S Davidom Flynnom dobila je sina i kćer, a s Jamesom Keachom blizance.

Serija "Doktorica Quinn, žena vrač" premijerno je prikazana na Novu godinu 1993. godine i emitirala se do 1998. godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +9 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Bujna crnka proslavila se vrućim scenama seksa, a 25 godina kasnije njezine obline i dalje oduzimaju dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene