Nje nikad dosta

Počeo rat za Angelinu Jolie!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ne toliko prisutna u javnosti, glumica Angelina Jolie i dalje je vruća tema svjetskih medija.

Izdavačke kuće krenule su u rat zbog Angeline Jolie. Naime, svi bi rado da baš u njihovoj nakladi slavna glumica izda knjigu o svom životu jer znaju da će time otvoriti zlatni rudnik.

I prije nego što je napisano ijedno slovo knjige, prognozira se da će biti bestseler, pogotovo ako Angelina Jolie u njemu opiše i dramu koju je proživjela nakon što je doznala da joj prijeti velika opasnosti od obolijevanja od raka dojke, zbog čega se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji početkom ove godine.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

>> Nakon Božića ide na drugu operaciju, no prije toga - vjenčanje!

Navodno je jedna izdavačka kuća slavnoj glumici, majci šestero djece i životnoj partnerici Brada Pitta, ponudila 270 milijuna kuna za pisanje knjige.

'Oduvijek je htjela napraviti takvo što, a sada se osjeća spremnijom nego ikad prije jer je mirna i spokojna', otkrio je izvor blizak glumici. 'Angelina ima mnogo duhova iz prošlosti, ali nijedna tema u knjizi neće biti tabu, pisat će o svemu', dodao je izvor za američke medije.

Ukoliko prihvati ponudu i napiše knjigu, ova svestrana 38-godišnjakinja dodat će niszu svojih talenata još jedno - spisateljsko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene