Nema golotinje

ZBOGOM GOLOTINJI Prvi čedni Playboy

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Playboy je predstavio svoje prvo izdanje otkako je odlučio prekinuti s tradicijom objavljivanja fotografija potpuno golih žena.

Na prvoj duplerici "na kojoj se ne vidi sve" nalazi se Dree Hemingway (28), prapraunuka Ernesta Hemingwaya i kći Mariel Hemingway koja se slikala gola za Playboy 1982. godine.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Nije se uspjelo sakriti! Mračne i gnjusne tajne Playboyeva carstva izlaze na vidjelo, šokantni detalji mnoge su već prenerazili!

Dree se, naravno, fotografirala bez odjeće, ali su "strateška mjesta" pokrivena rukama ili plahtama, pišu američki mediji.

Osnivač Playboya Hugh Hefner objavio je u listopadu da će list prestati objavljivati fotografije golih žena jer je koncept zastario i nije više privlačan zbog gomile besplatne pornografije na internetu.

Tiraža Playboya pala je s 5,6 milijuna primjeraka 1975. na oko 800 tisuća zadnjih godina.

Zadnja osoba koja se u Playboyu posve ogolila bila je zvijezda "Baywatcha" Pamela Anderson u izdanju za siječanj 2016. Ona je ujedno žena s najviše naslovnica časopisa u njegovoj povijesti. (Hina)

 

 

Introducing the first non-nude Playmate, Miss March 2016 @Dreelouisehemingway. Get to know Dree & preview her photo shoot - link in our bio @Playboy

A photo posted by Playboy (@playboy) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene