''gle malu, mala ubija''

Martina se zbog ove savršene ekipe dobro našalila na Bilmanov račun: ''Dao mi je čak svoj mobitel, on meni ništa ne da kak' je škrt''

B residence, Supertalent - 8 B residence, Supertalent - 8 DNEVNIK.hr 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju B residence, Supertalent - 1 B residence, Supertalent - 2 B residence, Supertalent - 3 B residence, Supertalent - 4 B residence, Supertalent - 5 B residence, Supertalent - 6 B residence, Supertalent - 7 B residence, Supertalent - 8 B residence, Supertalent - 9 B residence, Supertalent - 1 +23 B residence, Supertalent - 2 Galerija

Plesni klub B Residence iz Zagreba na veliku pozornicu showa Supertalent poslao je deset svojih juniora koji su oduševili žiri i publiku.

''Tko god dođe kod nas, može biti ono što je, izraziti sebe onakav kakav je. Mi smo iz Zagreba, danas će se predstaviti 10 naših juniora. Posebni su po tome što stvarno puno rade, i na treningu i mimo treninga'', predstavila je voditeljica prije nastupa plesnu skupinu B Residence. 

''Svi međusobno smo si prijatelji, kada plešemo osjećamo se sigurno, i jednostavno smo sretni kada to radimo'', rekli su. 

''Kad čujem roditelje od naših klinaca, kad nazovu i kažu da su sretni jer su prije nego što su počeli plesati bili povučeni i mirni, a sad su se nekako oslobodili, uvijek mi je to lijepo čuti. Cijela grupa je iznimno, iznimno vesela i nestašna. Naš plesni stil bazira se na hip hopu, ali zapravo težimo više komercijalnom smjeru. Koreografija je i brza i zahtjevna, nismo ih štedili, ali oni su trenirali, pripremili su se, tako da mislim da će pokazati najbolje od sebe'', zaključila je voditeljica.

''Gle malu, mala ubija'', primijetila je Maja već tijekom nastupa jednu od djevojčica koja se posebno isticala svojim talentom. 

A koliko su dobro djevojke odradile nastup, odmah po završetku njihove izvedbe pokazali su Davor i Fabijan koji su se poželjeli slikati s njima na pozornici.

''Meni je Bilman dao svoj mobitel, on meni ne da ništa kak je škrt'', našalila se Martina na Bilmanov račun zbog djevojčica.

Kad su krenuli komentari, Maja je imala potrebu posebno izdvojiti jednu djevojčicu.

''Moram te izdvojiti ne zato što si i najbolja, ali si i rasturila. Apsolutno si pomela, toliko si dominantna, toliko si u plesu'', komentirala je Maja.

''Bile ste super, kostimirale se, došle s nabrijanom muzikom, sve možete'', zaključio je Davor.

''Obratite pažnju na to da li ste ujednačene u energiji, odlučiš biti snažna, dati svoj maksimum, vježbaš dalje i vidimo se u polufinalu'', poručila im je Martina.

Cure su prošle dalje.

  1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +30 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Leteća frizura Maje Šuput nešto je što se ne viđa svaki dan, a zasjenila je i seksi proreze koji su otkrili više od očekivanog!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Delić, Supertalent - 1 Karlo Delić, Supertalent - 2 Karlo Delić, Supertalent - 3 Karlo Delić, Supertalent - 4 +9 Karlo Delić, Supertalent - 5 Celebrity Ovaj ponosni otac jedva je suzdržavao suze dok je slušao sina kako svira: ''Ti si najbrži prst bisernice, nema šanse da postoji netko brži!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene