gori opatija

Prelijepa plesačica pozirala pokraj mora u oskudnoj opravici i zaintrigirala svoje obožavatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martina Vuletić na ovogodišnjoj Dori pleše za grupu Colonia, a nedavno je istaknula kako je spremna za nastup.

Zanosna plesačica i influencerica Martina Vuletić na ovogodišnjoj Dori nastupa s grupom Colonia, a pohvalila se s nekoliko fotografija iz Opatije u kojoj se izbor za pjesmu Eurovizije održava. 

Pogledaj i ovo showbuzz "Malo jača igračica" Jednoj od naljepših Hrvatica malo tko se ne divi, ali novim fotkama u badiću nadmašila je samu sebe

"Udahni dobro s*anje, izdahni s*anje", istaknula je Martina u petak na svom Instagramu pokraj fotografije na kojoj se isteže. Influencerica, koju prati preko 40.000 fanova, pozirala je u crvenom bodiju dok se iza nje nazire more i oduševila svojim izgledom. 

"Gori Opatija", "Savršeno", "Jako seksi", komentirali su njezini obožavatelji. Martina se prije nekoliko dana pohvalila slikama s proba za Doru i napisala kako je tim Colonia spreman. "Zadnjih par tjedana je bilo intenzivno, ali sada je vrijeme za uživanje", dodala je plesačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inhale the good shit, exhale the bullshit. #mojemore #dora2020

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209) on

Inače, zanosna influcencerica je dožvjela proboj prije šest godina kada je objavljen video njezine koreografije s nekoliko prijateljica koji je srušio sve rekorde gledanosti. Video i danas možete pogledati na YouTubeu pod nazivom Yonce/Partition/Croatia, a premašio je 6,6 milijuna pregleda.

"Naravno da nisam to očekivala, tko to uopće može očekivati?! Nastao je spontano i nabrzinu s mojih nekoliko prijateljica, nismo ni u ludilu pomislile da bi mogao toliko zaživjeti. Mislim da se poklopilo više faktora koji su rezultirali tome na kraju. U svakom slučaju, 5 godina je dosta vremena i taj video više nije dobra prezentacija svega što možemo i znamo! Nakon 'booma' smo dobile dosta ponuda za nastupe diljem Hrvatske i interesa za održavanje plesnih radionica, na čemu smo zaista zahvalne", ispričala je Martina koja je bilo dio Severinine ekipe na turneji "The Magic". 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Netta Barzilai (Foto: AFP) Netta Barzilai (Foto: AFP) +0 Netta Barzilai (Foto: AFP) Celebrity Poznata pjevačica otkazala dolazak na Doru zbog bolesti, a jedan detalj dao naslutiti da laže?

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene