Cha cha cha presudio

Sonja i Gordan oprostili se od "Plesa sa zvijezdama": "Hvala glasačima, plesali smo za vas"

Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Dvoboj u cha cha cha (Foto: Ples sa zvijezdama) Tim CZ Bolji (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 Tim CZ Bolji (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Ples sa zvijezdama, Tim Slavka Sobina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +8 Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Galerija

Iza nas je sedma po redu emisija showa "Ples sa zvijezdama" koja nam je donijela nova uzbuđenja.

Ostalo je samo šest parova u showu ''Ples sa zvijezdama'', a u sedmoj emisiji koju su gledatelji imali prilike vidjeti ove nedjelje, vidjeli smo ih između ostalog i u timskim nastupima.

Pogledaj i ovo Plesni dvoboj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Bili su bolji! Žiri donio najtežu odluku: Ecija više neće plesati, dalje idu Marko i Ela!

Naime, sami parovi izabrali su svoje partnere i to na način da su dva najbolje rangirana para iz prethodne epizode dobili pravo kreirati svoje plesne timove. Osim klasičnih izvedbi svakog para, vidjet smo tako i plesni nastup dva tima sačinjenog po tri para koji su plesali zajedničku koreografiju.

No kako to biva na kraju svake emisije, dva para morala su se naći u plesnom dvoboju i izboriti za prolazak u daljnje natjecanje. Ovaj put to su bili Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić te Sonja Kovač i Gordan Vogleš koji su osvojili najmanji broj bodova. Plesali su cha cha cha. 

Žiri je presudio da su u improviziranom plesu bolji bili Josipa i Damir, a Sonja i Gordan pozdravili su se sa žirijem, kolegama i publikom.

"Prije svega hvala glasačima od svega srca, plesali smo za vas i volimo vas", poručila je Sonja na kraju. 

Sedma emisija otvorena je strastvenim tangom u izvedbi Josipe Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića.

"Meni je to bio jedan lijepi tango. Muzikalno mi je bilo zaista dobro ali malo mi je falilo kontakta očima. Ali sve u svemu, baš je bilo lijepo", zaključila je Almira.

S njom se složio i Nicolas koji ih je pohvalio i zaključio kako su otplesali inteligentan miks argentinskog i standardnog tanga. 

"Mirna atmosfera i drugačija interpretacija su mi se svidjeli i zato sam zadovoljan, rekao je Dinko.

"Ugodno si mi iznenadila i bit će to jedna lijepa ocjena", poručila im je Tamara.

 

Nakon što su u prošloj emisiji osvojili čak tri desetke, Marko Grubnić i Ela Vuković večeras su se predstavili jazz danceom ali i preživjeli mali pad.

"Odlična atmosfera bez obzira na pad, kao da smo u njujurškom jazz klubu. Ali mislim da se nisi toliko uživio kao u bečkom valceru", zaključio je Nicolas, a isto mišljenje podijelila je i Tamara. 

"Bečki valcer je bio puno bolji, falilo je energije i čistoće u pokretu", rekao im je Dinko.

"Jazz dance nije tvoj ples. Imala sam osjećaj kao da ti je falilo proba plesnih, bilo je nedorečeno", izjavila je Almira.

 

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić oduševili su publiku u studiju quick stepom, koja ih je nagradila glasnim ovacijama.

"Solidan quick step, malo mi je previše bilo čardaša i polke. Marko, ja bi htio vidjeti koreografiju od početka do kraja, da dobro krene i bez ikakvih prekida", poručio im je Dinko.

"Zahvalna sam na plahtama jer sam se sjetila da mi je veš vani. Ono što je Dinko naglasio, slomite u pola koreografiju bezveze. Neće biti loša ocjena ali neće biti ni najbolja. Imaš talentiranu plesačicu, vodi brigu o tome", izjavila je Tamara.

"Mislim da ste spojili ste nespojivo. Zašto bi sve trebalo biti kao u knjigama? Čestitam vam", zaključila je Almira.

"Jako sam zadovoljan, mislim da ste jako dobri", smatra Nicolas.

Strastveni tango otplesali su Sonja Kovač i Gordan Vogleš i zanimljivom koreografijom pokušali pridobiti naklonost žirija i publike. 

"Ne mogu reći da nema strasti i energije ali u tangu moraš biti puno ženstvenija i suptilnija. Primila si se za Gordana kao za neku slamku spasa.

"Tu je bilo strasti i erotike, što je važno. No trebala si biti više zavodljiva"

Nicolas skoro da nije imao primjedbi no složio se s kolegicama i zaključio kako je Sonja u gornjem tijelu bila preukočena. Nije bio zadovoljan.

"Dopala mi se koreografija, a s ostalim se slažem s kolegama", bio je kratak Dinko.

Ivan Šarić i Paula Jeričević pokazali su nam kako im leži dance jazz i to u gusarskom stilu.

"Da te nema, trebalo bi te zaista izmisliti. Šećeš plesnim podijem kao da si nešto osvojio. No mala primjedba na fokus, ali time nisam zadovoljna ni kod ostalih kandidata", poručila mu je Almira.

"Svi te volimo, uključujući i mene. Bio se posebno veseo, imaš razloga zašto biti sretan", zaključio je Nicolas.

"Pošto Ivan ima taj predivan osjećaj za muziku, dopala mi se koreografija, efektan kraj, ti si spreman da se pojaviš na Broadwayu koliko ja vidim", pohvalio je Dinko Ivana. 

Slavko Sobin i Gabriela Pilić otplesali su cha cha cha uz veliku podršku publike u studiju.

"Ti potvrđuješ iz emisije u emisiju da si fantastičan. Ne posustaješ i uvijek si pri vrhu. Skidam ti kapu", oduševljen je bio Nicolas.

Dinko je krenuo s komentarima o Gabrieli i pohvalio je da je najbolja plesačica u timu "Plesa sa zvijezdama" i da je jako seksipilina, te da savršeno koreografira. Slavko mu je sve bolji i bolji i zaključio je kako mu niti jedan ples mu nije stran.

"Svaka čast, bili ste predivni. Gabi, ti si kraljica plesnog podija" pohvalila je Tamara Slavkovu mentoricu.

"Gabi, dominiraš, zaista si sjajna. A ti si mi se jako svidio u kostimu bauštelca, nogice su bile savršene", zaključila je Almira.

Nakon pojedinačnih plesova uslijedili su oni timski. 

Najbolje plasirani u šestoj emisiji bili su par Šarić – Jeričević, a drugoplasirani bio je par Sobin – Pilić. Ivan i Paula za svoj tim odabrali su tako Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju i Marka Mrkića, dok su Slavko i Gabriela u svoj tim uveli Josipu Pavičić Berardini, Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša.

Prvi je nastupio tim "CZ bolji tim" Ivana Šarića i Paule Jeričević.

"Oduševili ste me jer moramo gledati prvo sinkronizaciju i u tome ste bili izvrsni. Ostavili ste fantastičan dojam", zaključio je Nicolas.

"Parovi su bili na visokoj razini, formacije sinkronizirane, energija fantastična, pohvalio ih je Dinko

"Jako lijepo plešete, poštujete se što je bitno za ovakav ples", pohvalila ih je Tamara.

Tim "Slatkiši" Slavka Sobina i Gabrijele Pilić uvježbao je jive, a na podiju su zaista bili neodoljivi poput pravih slatkiša.

"Meni ste bili dosta ujednačeni, ali mislim da ste jive trebali malo bolje kondicijski otplesati", poručila im je Tamara.

Almira je priznala kako je jive teža disciplina ali da se tim previše raspadao. 

"Dopalo mi se što ste iskoristili hip hop formacije i bili ste mrvicu manje sinkronizirani nego prvi tim", zaključio je Nicolas.

"Po mom ukusu ste bili koreografski neujednačeni, ali slatki ste bili", kratak je bio Dinko.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene