Nije šala!

Naš glumac postao je nositelj laskave titule, evo pred kakvim se to ozbiljnim prognozama našao!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić +18 Marko Petrić, Gabriela Pilić Galerija

Marko Petrić i Gabrijela Pilić u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli su quickstep i plesnim koracima nas odveli u tridesete godine.

Marko Petrić i Gabrijela Pilić su u vremeplovu showa"Ples sa zvijezdama" otplesali quickstep, a upravo zahvaljujući tom nastupu Marko je dobio laskavu titulu favorita i to od strane žirija.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Sjećate se ovog? Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

Svojim su nas plesom odveli u tridesete godine, a Marko je priznao kako mu je to razdoblje jedno od najdražih iz povijesti. 

"Mislim da je tebe ova emisija i ovaj cijeli koncept totalno rastvorila, i emotivno i glumački i plesački. Mislim da slušaš svaku našu sugestiju i to te odvelo jako visoko, a mene je vinulo do visoke ocjene", poručila je Larisa Lipovac Navojec Marku nakon nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Petric (@marko53c)

"Toliko ste tjedana s nama i nema boljeg osjećaja od ovog kojeg ja sad osjećam, od ovog ponosa. Rasteš iz tjedna u tjedan i polako, ali sigurno si se nametnuo kao jedan od favorita ovog natjecanja" Bravo Marko!", zaključila je Franka Batelić.

"Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu", pohvalio ga je i Marko Ciboci.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +28 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 +17 Maja Šuput - 2 Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene