"Isusek dragi, Gabi!"

Seksi Gabriela raspametila sve u haljini ispod koje se čini da ne nosi ništa: "Ljestvica je visoko podignuta. Ovo je nedostižno!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Gabriela Pilić i Marko Petrić - 5 Gabriela Pilić i Marko Petrić - 4 Gabriela Pilić i Marko Petrić - 3 +5 Gabriela Pilić i Marko Petrić - 2 Galerija

Gabriela Pilić objavila video u haljini ispod koje se ne nazire donje rublje, a u kojoj je zaplesala i u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Gabriela Pilić i ove se sezone showa "Ples sa zvijezdama" našla u ulozi mentorice i pleše s glumcem Markom Petrićem, a iz emisije u emisiju osvaja i svojim seksepilom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Ovo morate vidjeti! Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

Gabriela je u trećoj emisiji showa zaplesala u haljini ispod koje se nije naziralo donje rublje, a u kojoj su do izražaja došle njezine utrenirane noge i besprijekorna linija. Da je i sama bila oduševljena stajlingom pokazala je na svom profilu na Instagramu.

"Je li nam ovaj look najdraži do sada?", napisala je Gabriela uz video koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Pilić (@gabriela.pilic)

U komentarima su joj se javile i brojne poznate Hrvatice poput Bojane Gregorić Vejzović, Matije Vuice, Franke Batelić i Renate Končić Minee, koje su je kao i brojni drugi pratitelji zasule komplimentima.

"Ljepota, virtuoznost. Ženstvena, a snažna", "Ma zgodna i gotovo", "Preeedivna", "Totalno tvoj stil, predivna", "Koje tijelooooo. Za ovo treba puno rada i odricanja", "Ženo ti si čudo, očarana sam s tobom još od sezone sa Slavkom", "Naj haljina ikad", "Ljestvica je visoko podignuta. Ovo je nedostižno", "Isusek dragi, Gabiiii", "Znači, pojam ženstvenosti", "Najljepše mi kad si ovako kao neka antička božica", "Ma možeš biti i u vreći, najpredivnija si", "Gooooriii Gabiii", poručili su joj u komentarima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka objavio je preslatku obiteljsku fotografiju i sve nasmijao komentarom na nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene