wow!

Prezgodna Domenica u sićušnom kompletiću pomela pozornicu, njezine haljine su sve kraće i kraće!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Domenica Žuvela Domenica Žuvela +0 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela je u specijalnoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" zaplesala s Marijem Ožboltom, a na pozornicu je stigla u oskudnom kompletiću.

Domenica Žuvela je u uskršnjem specijalu hit-showa "Ples sa zvijezdama" zaplesala sambu s Marijem Ožboltom, a par se i modno uskladio.

Pogledaj i ovo Ana i Mario - 2 ''Možda nam slijedi...'' Evo zašto je Ana Zaninović mentoru Mariju predložila da razmisle o političkoj karijeri!

Naša pjevačica je na pozornici showa pokazala vitku figuru u zanimljivom kompletiću. Ružičasti kompletić otvorenih leđa otkrio je njezino isklesano tijelo, a o svemu se pohvalila i na Instagramu.

"Kad god ti želim uputiti kritiku, onda me pogledaš kao malo janje i zaboravim što sam htio reći", komentirao je nakon njihova nastupa Marko Ciboci. Komentirao je kako mu se sviđa što je bila vesela tijekom cijeloga plesa.

"Te tvoje noge su sve duže i duže iz emisije u emisiju", komentirala joj je Larisa. "A haljine su sve kraće", nasmijala se pjevačica. Larisa je dodala da je cijelo vrijeme govorila kako je Domenica kao dijamantić koji se stalno brusi te napreduje svaki put. "Nadam se da će ti nakon ovoga Huljić napisati veliki hit i sambastičnu pjesmu", rekla je na kraju.

"Najbolje u povijesti izgledaš večeras", komentirala je Domenici Maja Šuput. 

„Šok i nevjerica – doslovno! To mi je bila ona prva najiskrenija reakcija, a sada naravno da vidim u tome i nešto novo, zabavno i drukčije", rekla je Domenica prošle nedjelje kada je otkrila da će se parovi zamijeniti.

Istaknula je kako joj je neobično na probama biti bez Alana Walmea. "Alan mi je velika podrška i u ovom kratkom periodu koliko se znamo, točno zna kako reagiram i razmišljam. A moram vam priznat da sam zapravo po prvi put osjetila neki natjecateljski poriv jer od svega u idućoj emisiji samo želim samo bit bolja od njega, eto", rekla je onda kroz smijeh.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +5 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte uskršnje izdanje Maje Šuput, već na prvi pogled sve je zadivila elegantnim odabirom haljine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene