Što vi mislite?

Domenica u haljini s prorezom do boka izbacila tango noge, pa se našalila i na vlastiti račun: "Ali predivna si ovdje"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica i Iva Todorić Domenica Žuvela i Alan Walme DOMENICA I ALAN Ples sa zvijezdama ep 2 Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 +10 Domenica Žuvela i Alan Walme - 4 Galerija

Domenica Žuvela je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini s prorezom do boka, a u kojoj se pojavila u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Pjevačica Domenica Žuvela i njezin plesni mentor Alan Walme u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli su strastveni tango, a ona je sve zadivila u haljini s prorezom do boka.

Pogledaj i ovo Asim Ugljen, Nika Jelić Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Koliko se svidjela svojim navijačima i obožavateljima u seksepilnom izdanju govore i komentari koje je dobila za fotografiju koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

"Danas izgledam sve samo ne ovako", napisala je Domenica uz objavu i našalila se na vlastiti račun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Tango noge", "Ali predivna si ovdje", "Top ljepotica", "Jako si lijepa", "Zvijezda naša", "Imaš divan osmijeh", "Preslatka si", pohvalili su je u komentarima.

A pohvale i brojne komplimente je dobila i za nastup s Alanom, što nije izostalo ni s društvenih mreža.

"Bili ste savršeni, idemo dalje", "Kraljica! Kraljica", "Predobro", "Najsavršeniji par", "Super ste bili", "Domenica, goriteeee", "Tango noge", "Prekrasni", samo je dio komentara koje su dobili.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene