Poprilično je minijaturan!

Domenica pokazala najdraži joj kostimić iz "Plesa sa zvijezdama", obožavatelji ju zbog toga proglasili pravim čudom!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme In Magazin: Domenica Žuvela - 7 Domenica i Iva Todorić +8 Domenica, Alan Walme Galerija

Domenica je na Instagramu pokazala koje joj je najdraže izdanje iz showa "Ples sa zvijezdama".

Pjevačica Domenica Žuvela iz emisije u emisiju showa "Ples sa zvijezdama" blista u atraktivnim plesnim kostimima, a sada je pokazala i koji joj je dosad najdraži i najljepši.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Lijepa Dalmatinka! Domenica legendarnim detaljem na majici pokupila sve simpatije: "Sad mi se još više sviđaš!"

Riječ je o ružičastoj minijaturnoj haljini u kojoj je plesala u posljednjoj emisiji, a u kojoj je pozirala i za svoje pratitelje na Instagramu.

"Mooooožda najdraže izdanja Plesa sa zvijezdama do sada", napisala je Domenica uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Najslađa", "Ma toliko si prekrasna", "Naj definitivno", "Ultimativno si lijepa", "Ajme, odlično ti je", "Preeezgodna", "Barbie", "Vatrena ljepotica, volimo te puno", "Ljepotica za deset", "Toliko si zgodna, to je čudo", zaključili su njezini pratitelji.

Domenica je u specijalu hit-showa "Ples sa zvijezdama" zaplesala sambu s Marijem Ožboltom, a ružičasta haljina otvorenih leđa otkrila je njezino isklesano tijelo.

"Najbolje u povijesti izgledaš večeras", komentirala je Domenici Maja Šuput.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Marko Tolja - 6 Severina i Marko Tolja - 1 Severina i Marko Tolja - 3 Severina i Marko Tolja - 4 +25 Severina i Marko Tolja - 2 Celebrity Pogledajte zbog koga je Severina završila na rubu suza na proslavi rođendana, taj trenutak ju je posebno dirnuo!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna i A$AP Rocky Rihanna Rihanna - 1 +3 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna sitno broji do poroda, a iz najmanjih mogućih bikinija se ne skida, čak ni na mjestu gdje joj se nitko nije nadao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene