Pjevačica Bebi Dol nalazi se u teškoj financijskoj krizi pa je tako izbačena iz trošnog stana zbog neplaćanja stanarine.

Galerija Bebi Dol (FOTO: Screenshot/YouTube) +0 Bebi Dol (Screenshot: Youtube)

Pop-pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol živjela je u trošnom, iznajmljenom stanu u Beogradu, no vrlo je brzo izbačena iz njega jer nije mogla platiti stanarinu. Dok brojne slavne osobe žive u vilama s više prostorija, ova se pjevačica, izgleda, nalazi na rubu ponora. 

"Nemojte me pitati za nju, molim vas. Naravno da ju znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo s njom. Nije mi plaćala stanarinu mjesecima, imao sam velikih problema. Na kraju sam ju morao izbaciti iz stana. Ona je prevarant. Neću pričati o njoj", izjavio je vlasnik stana za Blic.

U toj kući Bebi je živjela s majkom, a susjedi imaju različito mišljenje o njoj. "Jednom prilikom ostavila mi je lampu na popravak, a po nju je došla tek poslije sedam mjeseci. I njen prijatelj je ostavio dvije lampe na popravku. Je li joj to momak, brat ili nešto treće, ne znam", rekao je susjed kod kojeg je Bebi Dol dolazila popravljati stare stvari. "Nemam novaca ni za kruh, jedva preživljavam otkako sam se vratila iz Amerike", izjavila je Bebi ranije. Izgleda da je pjevačica zapala u tešku financijsku krizu iz koje se neće veoma lako izvući.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju