bacao stvari i urlao

Pijani glumac napravio raspašoj! Oduzeo se od alkohola pa prisilno izbačen iz kafića

Kit Harington (FOTO: Profimedia) Kit Harington (FOTO: Profimedia) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington (FOTO: Profimedia) Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 2 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1 +0 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 3 Galerija

Kit Harington, zvijezda serije "Igra prijestolja", snimljen je tijekom nasilnog ispada kojem je navodno kumovao alkohol.

Britanski glumac Kit Harington našao se u središtu incidenta koji je izbio u jednom ugostiteljskom objektu u New Yorku. Zvijezda serije "Igra prijestolja" u kafić je stigao navodno poprilično pod gasom zbog čega je skoro izazvao tučnjavu.

Pogledaj i ovo Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) smirio se uz nju Skupa se proslavili, pa je alkoholiziran divljao u javnosti, a sad su otkrili da čekaju bebu

Kit Harington (FOTO: Profimedia) Kit Harington (FOTO: Profimedia)

Harington se cijelo vrijeme neprimjereno ponašao, a kap koja je prelila čašu bio je trenutak u kojem je Kit pokušao prekinuti igru biljara te zaigrati sa svojim društvom. Pod utjecajem alkohola udarao je šakom o stol, bacao biljarske štapove te se unosio  ljudima u lice.

Očevici tvrde da su ga zaštitari zamolili da napusti lokal što je i učinio. No, ubrzo se ponovno vratio na mjesto događaja i nastavio s ekscesnim ponašanjem zbog čega su ga  prisilno morali izbaciti iz objekta, piše TMZ.

Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 2 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 2

Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene