Pobjegao na Havaje

Legendarni šarmer pokazao da i u 67. godini održava formu, uhvatili ga na plaži bez lijepe supruge

Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan uživa u izolaciji na egzotičnim Havajima, gdje većinu vremena provodi na plaži.

Legendarni holivudski glumac Pierce Brosnan vrijeme u izolaciji zbog koronavirusa provodi sa suprugom Keely Shaye Smith i dvojicom sinova na egzotičnim Havajima, gdje je i u 67. godini pokazao dobru formu koju uspijeva održavati unatoč poodmaklim godinama.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith - 1 Drži je kao kap vode na dlanu Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

Paparazzi su Piercea uhvatili na plaži u prikladnim havajskim kupaćim gaćicama, a činilo se da mu njihovi objektivi nimalo ne smetaju, čak im je poklonio i lagani smiješak kada ih je primijetio. Na njegovu se licu nije mogla primijetiti zabrinutost zbog pandemije koronavirusa koja hara svijetom.

Glumac je ovog puta bio snimljen sam, a nedavno se na plaži nije odvajao od supruge Keely, s kojom je u braku od 2001. godine i s kojom ima 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris, a s prvom suprugom Cassandrom Harris dobio je danas 36-godišnjeg sina Seana, a posvojio je djecu iz njezina prvog braka Charlotte i Christophera Brosnana.

Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka, baš kao i njezina majka.

Šarmantni glumac jednu od svojih zapaženijih uloga odigrao je u filmu o najslavnijem tajnom agentu Jamesu Bondu, kojega je savršeno odigrao u nastavku "Golden Eye" iz 1995. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene