Propala suradnja

'Adele me zaje****!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je Phil Collins odlučio otići u mirovinu, vratio se u studio samo radi kolegice, koja ga je, tvrdi, na kraju zeznula!

Glazbenik Phil Collins tvrdi da ga je Adele zeznula jer su trebali zajedno raditi na pjesmi. On je rekao da ga je pjevačica 'zaje***' jer mu se nije javila nakon što ga je molila da napiše jedan glazbeni komad za nju, piše The Independent.

Pogledaj i ovo Adele i Dwayne Johnson - 1 Kakva večer! Adele se zarumenjela zbog muškarca kojeg je jedva čekala upoznati, a onda je baš od njega doživjela fantastično iznenađenje!

Adele već 4 godine nije objavila album, a dnevno zarađuje 80 000 funti

'Adele me zaje***. Moljakala me da joj napišem pjesmu. Dala mi je jedan glazbeni komad da ga završim i onda više nisam znao jesam li 'pao na audiciji' ili što jer mi se više nije javila', rekao je Collins i dodao: 'Rekla mi je da se seli i da joj beba oduzima dosta vremena te da trenutno ništa ne radi. A sada čujem da će izdati novi album. Znam da mene nema na njemu.'

Glazbenik je u mirovini od 2011., ali pristao je vratiti se u studio kako bi gostovao na njezinom albumu. Adelin novi album trebao bi izaći oko Božića, no šuška se da bi album mogao ugledati svjetlo dana i ranije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene