Samo ljubav

Velika promjena u životu omiljene Splićanke: Život je promijenila iz korijena, sreću našla u SAD-u

Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić (Foto: Instagram) +0 Frane Mastelić i Petra Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Ljubav je uspješnu voditeljicu i blogericu Petru Nižetić odvela u Ameriku. Tamo se udala za Frana Mastelića, a sada je rješila još jednu važnu stvar.

Prijatelje i obožavatelje Petre Nižetić ovih je dana dočekalo iznenađenje na njezinom profilu na Instagramu. Petra se, naime, pohvalila novostečenom zelenom kartom, odnosno, trajnom radnom i boravišnom dozvolom za SAD. Brojne su se čestitke zaredale, a bilo je i pitanja o zelenoj karti.

Pogledaj i ovo Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Već znaju i spol Poznata Splićanka u 39. godini čeka prvo dijete, vijest o trudnoći uspjela je skrivati pola godine

Osim toga, objelodanila je Petra i da više nije Nižetićm već Mastelić. Uzela je prezime svog supruga Frana Mastelića, s kojim se prije nešto više od godinu dana udala na plaži u San Franciscu. Kraj njega je započela novi život u Americi. Ipak, ne krije Petra i koliko joj nekad nedostaje njezin Split, a pogotovo obitelj.

 

• proud holder •

A post shared by Petra Mastelic (@modakomoda) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene