Ništa joj nema smisla

Kći najbogatije Hrvatice obrušila se na Meghan Markle i princa Harryja, kaže da ih ne razumije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Ecclestone tvrdi da se nastojala zauzeti za Meghan Markle, no nakon intervjua nje i supruga, princa Harryja nije joj logično ponašanje poznatog para.

Petra Ecclestone podijelila je svoje mišljenje o ponašanju Meghan Markle i princa Harryja, piše Daily Mail

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

32-godišnja nasljednica, koja se nedavno vratila u svoju 16 milijuna dolara vrijednu vilu u Los Angelesu nakon što je nekoliko mjeseci bila u Monacu, nije baš naklonjena poznatim supružnicima. 

"Uvijek sam se nastojala zauzeti za Meghan. Harry i Meghan su imali slobodu napustiti kraljevsku obitelj ako zaista nisu htjeli takav život. No s druge strane, rekli su da žele privatnost i da ne žele slavu i davati intervjue, ali jedino što su dosad učinili su u osnovi intervjui", istaknula je Petra. 

Inače, kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea prošlo ljeto je posjetila Dubrovnik sa svojim zaručnikom Samom Palmerom i njihovom kćeri tada starom tek dva mjeseca i troje djece iz prošlog braka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Palmer (@sampalmerofficial)

S njom je bila i sestra Tamara Ecclestone sa svojom kćeri i suprugom. Petra za razliku od starije sestre ima zaključan profil na Instagramu i drži do privatnosti pa se neko vrijeme nije znala da je rodila u ožujku prošle godine dok njezin zaručnik to nije objavio na društvenim mrežama. Još se ne zna koje su ime izabrali za svoje prvo dijete. 

Inače, bogata nasljednca ima kćer Laviniju (8) te blizance, sinove Jamesa i Roberta (5) s bivšim mužem Jamesom Stuntom s kojim je imala težak razvod nakon šest godina braka. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput pokazala kako je izgledala kada je stigla u rodilište, svi složni u jednom: "Kraljica i na porodu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene