Trenutak nepažnje

Roker burne prošlosti nije primijetio nezgodicu koju mu se dogodila, a fotografi su je zabilježili

Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Moss Doherty (Foto: Profimedia) +0 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Galerija

Pete Doherty izišao je u šetnju otkopčanih hlača.

Britanski roker Pete Doherty, poznat i kao bivši frontmen grupe "The Libertines" izveo je u šetnju svoje ljubimce, no pritom nije primijetio da mu se dogodila nezgodna situacija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

Primijetili su fotoreporteri koji su ga snimili i otkrili kako je 40-godišnji slavni glazbenik zaboravio zakopčati hlače, iako se besprijekorno dotjerao i odjenuo jedno od crnih odijela koje obožava nositi.

Pritom je pokazao i dužu, prosjedu kosu s kojom ga nismo navikli često vidjeti.

Peteov su život osim glazbe obilježile ovisnosti o alkoholu i teškim drogama, ali i buran ljubavni život te veza s manekenkom Kate Moss, koju je navodno upravo on svojevremeno bio povukao na samo dno ovisnosti.

Naslovnice britanskih tabloida često su bile ispunjene njegovim javnim incidentima i skandalima, a nerijetko se sukobljavao s engleskom policijom.

No kako sam tvrdi, to je sve iza njega. Kaže da se danas okrenuo drukčijim stvarima i fokusiran je na glazbu. U vezi je s filmskom montažerkom Katijom de Vidas, a otac je i dvoje djece, 16-godišnjeg Astilea, kojeg je dobio s kantautoricom Lisom Moorish, te 7-godišnje Aisling, koju mu je rodila Lindi Hingston.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +6 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Po mnogima najljepši domaći par u ovakvom je izdanju zasjenio i mladence

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene