Priredio spektakl

Petar Grašo pokazao da se osjeća bolje nego ikad prije, ali i da mu očinstvo baš pristaje!

Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 1 Srecko Niketic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 10 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 11 +14 Petar Grašo - 1 Galerija

Petar Grašo održao je koncert u prepunoj Pulskoj Areni i pokazao da je u formi boljoj nego ikad prije.

Petar Grašo održao je koncert u Pulskoj Areni pred publikom koja je uglas pjevala njegove najveće hitove, a koja je u redovima čekala ulazak u poznati amfiteatar.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

U Puli je posljednji put zapjevao prije šest godina, a čini se da se publika itekako zaželjela svog omiljenog pjevača. 

Petar je nedavno zabrinuo obožavatelje zbog medijskih napisa o njegovu zdravlju, a menadžerica Martina Podgorski za DNEVNIK.hr je potvrdila kako mu je pozlilo od iscrpljenosti zbog brojnih nastupa i putovanja.

"Grašo nije hospitaliziran, nije dobio nikakve injekcije i ne radi se o nikakvom za zdravlje opasnom stanju. Petar je dobro, nastupao je tu večer i sljedeću nakon nje", kazala nam je Podgorski, a zatim se o svemu oglasio i sam pjevač.

"Kao što vidite, nema infuzije, nema bolnice, bolje sam nego ikad", poručio je u videu koji je objavio na Instagramu i u čijem je opisu još jednom naglasio: "Živ i zdrav... I spreman za fenomenalan nadolazeći tjedan".

Grašo je ljetos imao niz nastupa, između ostalog u Dubrovniku, Splitu i na Korčuli, a nedavno je sa suprugom Hanom Huljić dobio i prvo dijete, kćerkicu Albu i njegovi obožavatelji se slažu kako mu očinstvo baš dobro pristaje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja - 6 Anja Alavanja - 3 +5 Anja Alavanja - 5 Celebrity Anja Alavanja doživjela neugodnost zbog fotke u badiću: "Ovo ide brzo na Instagram"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci +7 Elisabetta Gregoraci Zanimljivosti Bivši suprug drži je na oku i četiri godine nakon razvoda te joj brani izlaske s novim muškarcima, dok on izmjenjuje mlađahne ljepotice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene