divan par!

Jedan od najseksi muškaraca svijeta i naša manekenka imaju prekrasnu ljubavnu priču, a još uvijek izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš - 5 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 3 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 4 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 1 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 2 Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz +4 Pedro Soltz Galerija

Pedro Soltz se 2016. doselio u Hrvatsku zbog ljubavi prema manekenki i voditeljici Iris Cekuš, s kojom ima kćer Laru.

Zgodni Brazilac i hrvatski zet Pedro Soltz, kojega gledamo u showu "Ples sa zvijezdama", u sretnom je braku s manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz "Ljepota života" Najpoznatiji hrvatski zet rastopio sve od slatkoće fotografijom koju je objavio: "Ma daaaaj, je li realna?"

Par se vjenčao prije šest godina, a na novim fotografijama koje je na Instagramu objavio Pedro još uvijek izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

"Kako ste prekrasni", Baš ste slatki", "Prelijep par" samo su neki od komentara ispod fotki na kojima je Pedro suprugu zavrtio na podiju "Plesa sa zvijezdama".

Zgodni Brazilac, kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksipilnijim muškarcem na svijetu, zbog Iris se doselio u Hrvatsku, a upoznali su se u Italiji, u kojoj su neko vrijeme živjeli i u kojoj im se rodila i kći Lara

"Ja sam otišao iz Brazila već s 19 godina i živio sam stvarno posvuda, Italija, Francuska, New York, LA, Južna Afrika, Španjolska, Njemačka, Turska... U jednom trenutku sam se i vratio u Brazil kako bih završio fakultet, no vrlo brzo nakon toga sam svoj život opet preselio u Europu, točnije u Italiju, gdje sam i upoznao Iris", ispričao je Pedro za DNEVNIK.HR.

"Nas dvoje smo dugo vremena živjeli i radili u Italiji, gdje se rodila i naša kćer, i u Hrvatsku smo došli bez nekih planova o ostajanju. Taj dio se dogodio vrlo spontano i jako smo sretni što smo baš u vrijeme pandemije imali priliku biti ovdje. Hrvatska je predivna i ja ju smatram svojim domom jer iako nigdje nije lako biti stranac, ovdje sam vrlo brzo stekao jako dobre prijatelje koji su me odlično prihvatili i napravili da se baš osjećam kao doma. Brazil mi uvijek fali i neki planovi postoje da provodimo više vremena tamo, no situacija s pandemijom, a i sudjelovanje u showu 'Ples sa zvijezdama' su te planove malo prolongirali i stavili na čekanje", priznao je Brazilac, kojemu je u showu mentorica Valentina Walme.

Iris je jednom prilikom na svojem Instagramu otkrila kako je već na prvom spoju znala da je Pedro "onaj pravi"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković i Ante Gotovac Simona Mijoković +3 Simona Mijoković - 2 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner +1 Kimberley Garner Celebrity Oskudni badić u koji je uskočila jedva joj je obuzdao obline, no već je navikla da je glavna atrakcija na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene