Tko tu koga?

Šokantna veza NBA igrača i srpske go-go plesačice: Nudio joj je milijune da pobaci, a onda sve iznenadio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

NBA igrač Paul George danas je u sretnoj vezi s go-go plesačicom Danielom Rajić, no nije uvijek tako bilo.

Poznati NBA košarkaš već je godinama u vezi sa srpskom plesačicom Danielom Rajić, s kojom je probrodio mnoge teške trenutke. Danas mu je bujna Daniela najveća podrška, a pomaže mu i u povratku na košarkaški teren nakon što je bio ozlijeđen, no nekoć je par punio naslovnice tabloida svojom turbulentnom vezom. 

Pogledaj i ovo Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Srpska Kim Kardashian Lijepe žene okružile Novaka Đokovića, no pažnju njegovih sunarodnjaka jedna je dama posebno ukrala

Daniela je bivša striptizeta srpskih korijena koja živi u Americi, a njezin odnos sa slavnim košarkašem bio je, najblaže rečeno, skandalozan. Naime, Paul i Daniela su se upoznali dok je ona radila kao go-go plesačica u Miamiju, a nakon što su se jedne noći upoznali i odmah shvatili da između njih postoji nevjerojatna kemija - započeli su vezu. 

Viđali su se nekoliko mjeseci, a potom prekinuli, no Daniela je ubrzo nakon prekida shvatila da je trudna. Košarkaš je na tu vijest reagirao odbijajući i samu pomisao da bi trebao postati otac te je čak crnokosoj ljepotici ponudio milijun dolara da pobaci. 

Kako nije želio priznati da je otac malene djevojčice koju je Daniela rodila, na kraju se u cijelu priču umiješao sud. Testom očinstva je utvrđeno kako Paul doista je otac Danieline kćeri, a onda se dogodio potpuni preokret. 

Nakon što je isprva odbijao priznati vlastitu kćer, Paul je odjednom tužio Danielu i tražio puno skrbništvo nad djevojčicom. Zatim je uslijedilo dugo povlačenje po sudovima, a sve kako bi se na kraju dogovorili da će podijeliti skrbništvo i zajedno sudjelovati u odgoju malene Olivije. 

Kada je završila cijela ta obiteljska saga, došlo je do još jednog zaokreta koji je mnoge jako iznenadio - Paul i Daniela ponovno su završili zajedno te dobili i drugo dijete. 

Daniela se sad bacila u kreatorske vode te je ranije ove godine na Instagramu predstavila liniju oskudnih kupaćih kostima. Mediji je nazivaju srpskom Kim Kardashian, a ona je ponosna na svoje podrijetlo. Na društvenim mrežama podijelila je i fotografije iz Beograda.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene