Zvijezda showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Paola ima novost: "Otupjela sam na bol. Kad rodiš prirodnim putem, bez epiduralne, onda..."

Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić (Foto: Instagram) Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Paola Valić Bekić (FOTO: Instagram) +0 Paola Valić Bekić (Foto: Daniel Delale) Galerija

Paola Valić Bekić obožava sve svoje uloge, no najdraža joj je uloga majke. Svom sinu je zato posvetila dvije nove tetovaže. Što i kako - otkrila nam je uoči novog izdanja showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Paola Valić Bekić jedna je od najzanimljivijih kandidatkinja showa "Tvoje lice zvuči poznato". Osim sjajnog talenta, Paola intrigira i svojom osobnošću, prošlošću, zanimljivim blogom... Mnoge je stoga zainteresirala priča koja se krije iza njezinih novih tetovaža. "Obje sam napravila na rukama - desnoj i lijevoj. Cijeli život volim tetovaže, napravila sam prvu s 18 godina, drugu s 20 - i one su posvećene jednom periodu života, na taj način sam ga obilježila", priča Paola.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jasmin Stavros - 11 ''kao da njega gledam'' Ponovni prizori Jasmina Stavrosa na bini sve su ganuli do suza: ''Jako je teško utjeloviti nekoga tko više nije s nama!''

Sada je Valić Bekić u novom životnom periodu, posvetila se obiteljskom životu, a svakako je najponosnija na ulogu majke. Odlučila je stoga svoje nove tetovaže posvetiti svom sinu - i tako obilježiti novu životnu etapu. "Nisam htjela tetovirati njegovo ime ili datum rođenja i ispasti potpuno luda mater, no tetovirala sam ono što nama ima neko značenje! Specifične riječi koje je govorio kao klinac. Nisam to napravila brzo, dugo sam o tome razmišljala, obožavam tetovaže i htjela sam posvetiti nešto svom djetetu", dodaje blogerica i voditeljica.

Paola Valić Bekić (Foto: Daniel Delale) Paola Valić Bekić (Foto: Daniel Delale) Foto: Daniel Delale

Zanimalo nas je i koliko je trajalo tetoviranje te koliki je njezin prag boli. "Trajalo je negdje oko dva i pol sata. Nije me boljelo, ja sam otupjela na bol", kroz smijeh će Paola, a potom objašnjava i zašto je otupjela. "Kad rodiš prirodnim putem, bez epiduralne, onda je tetoviranje kamilica", zaključuje Valić Bekić. Inače, ovog vikenda možemo Paolu gledati u ulozi Danijela Popovića. Pjevat će "Đeni nosi kečke" i ne sumnjamo da će oduševiti!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

na. Ekipica koja ostaje u . Najljepši dio ovog posla je taj da upoznaš ljude čije su životne postavke na sličnom putu. Kad vidiš da netko radi srcem, dušom i otvorenom energijom za sve životne izazove. Ovo je dvoje 'luđaka' s kojima provodim najviše vremena. Jedan je tipični Faruk, drugi je neustrašivi ris. Nas troje, kad se nađemo tu negdje, možemo kružiti oko Mosta slobode , koliko god treba! @amelcuric (dobro koji je vama...), @majabajamic (javi mu da se vraćamo natrag) - #zagreb #sunnyday #friends #paola #amelcuric #majabajamic #musicmakesthepeoplecometogether

A post shared by Paola Valić Bekić (@paola_valic_bekic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene