Pjevačica otvoreno

NAJGORA BOL U ŽIVOTU "Teško mi se prisjećati toga, bebino srce stalo je kucati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak odbrojava do najsretnijeg trenutka u životu - onog u kojem će njen sin Antun doći na svijet. Težak put prošla je da bi sada bila ovdje gdje jest.

Pjevačica Pamela Ramljak uskoro će postati majka. Za nešto više od mjesec dana ona i ekonomist Mladen Salajster postat će roditelji po prvi put, a svom dječaku odlučili su dati ime Antun. U ispovijesti za Story, Pamela je otkrila da je ovoj velikoj sreći prethodila i velika bol i tuga.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pink Fest važnost preventivnih pregleda Poznate Hrvatice o odlascima na mamografiju i ultrazvuk dojki: ''Žene, odite na preglede, odvojite tih 15 minuta, rak je izlječiv ako se otkrije na vrijeme''

"Bilo je trenutaka kojih se ne želim prisjećati, ali moram priznati da me suprug iz toga izvukao. Često mi je govorio da ako budemo samo nas dvoje, to neće promijeniti ništa u našem odnosu.  Vjerujem da je njegov stav uvelike pridonio mojoj trudnoći i psihičkom miru", rekla je Pamela. Razmišljala je i o posvojenju djeteta, no na kraju je uspjela i ostala trudna. Najveću bol iskusila je kada je prije dvije i pol godine izgubila prvu bebu.

"Dogodilo se to u osmom tjednu trudnoće. Ništa me nije moglo pripremiti na šok kad sam doznala da je bebino srce prestalo kucati. Morala sam na kiretažu, to je najgora bol koju sam iskusila. Nisam bila uspavana nego se to radilo uz lokalnu anesteziju. Nažalost, nakon spontanog pobačaja, mjesecima sam se borila protiv infekcija izazvanih kiretažom", zaključila je. Teške trenutke preboljela je uz pomoć supruga i roditelja. Sada se svi zajedno jako vesele i priželjkuju Antuna!

OVDJE pročitajte kroz kakav je pakao prošla Lepa Brena.

 

Nevjerojatno je kojom brzinom se tijelo mjenja. Kad usporedim onu malu lopticu od prije samo par mjeseci sa današnjom realnost i sreća skorog dolaska me preplavi. Fakat je priroda nešto predivno jer u tebi kuca još jedno srce koje voliš najviše na svijetu a još ga nisi ni ugledao... Totalno druga perspektiva i dimenzija svega oko tebe. Samo mi budi zdrav , drugo sve je nevažno. Uživajte u nedjelji. Poljubac od nas #8monthspregnant #babybump #miracleoflife #allthatmatters #love #life #blessed #antun #pamelaramljak

A photo posted by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene