tajnovita ljubav

Svi bruje o ljepotici koja je zarobila srce srpskog zavodnika, a poznato je i zbog čega on ne želi reći ništa o njoj

Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +0 Miloš Biković (Foto: Instagram) Galerija

Miloš Biković je na premijeri svog novog filma pokazao novu djevojku, no o njoj još ne želi javno razgovarati.

Popularni srpski glumac i miljenik žena Miloš Biković ovih je dana javnosti pokazao svoju novu djevojku, s kojom je bio na premijeri novog filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje". Miloševa djevojka Ivana na premijeri je sjedila pored njega, no crvenim tepihom je prošetao s kolegicom iz filma, Jovanom Stojiljković.

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 2 Dobra fešta! Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

Izvori bliski slavnom glumcu za Blic.rs ispričali su kako Miloš još nije spreman u javnosti pričati o svojoj Ivani, a ne želi ni da ih još fotografiraju zajedno. "Tek su na početku veze i sve je svježe", tvrdi izvor. Izvor dodaje kako Miloš i Ivana jedno prema drugome imaju razumijevanja te ona u potpunosti razumije njegov posao. "Ona je talentirana, mlada djevojka, lijepa i ambiciozna, upravo kakav je i on", zaključuje.

Biković je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, zvijezda filmova i serije "Južni vjetar", serija "Vratit će se rode" i "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji, poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medalja Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene