Pripreme za Božić

Otkriva li trbuščić slatku tajnu Jennifer Aniston?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je Jennifer Aniston u pitanju, tračevi je prate u stopu. No zadnje fotografije opet su nas navele da se pitamo – je li slavna glumica stvarno trudna?

Iako se šuškalo kako je slavni par Jennifer Aniston i Justin Theroux prekinuo zaruke jer nisu proveli Dan zahvalnosti zajedno, najnovije fotografije pokazuju suprotno.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Ipak je vara sa ženom slavnog pjevača? 'Ostavio ju je i odselio se'

Jenn je viđena kako i dalje nosi veliki dijamantni prsten, a zajedno su viđeni i kako biraju svoje obiteljsko božićno drvce – iako su se skrivali od paparazza, ni oni nisu mogli pokvariti njihovo blagdansko raspoloženje.

Malo kasnije Jenn je viđena sama u autu kako odlazi iz produkcijske kuće na Beverly Hillsu, a kako je sjedila za volanom, vidljivo joj se ocrtavao trbuščić kojega je pokušala sakriti crnom majicom. Iako Jenn ništa nije komentirala, već se neko vrijeme strani mediji bave pitanjem je li slavna prijateljica trudna i kad će se udati.

Ta pitanja i njoj već idu na živce, no pažnja oko nje ne jenjava. Tako je nakon nedavne premijere na crvenom tepihu, gdje joj je isto ispao mali trbuščić, komentirala kako se samo malo udebljala i ništa više. Ako je sada doista trudna, to uskoro više neće moći sakriti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene