Opasna igra

Prema stvarnim događajima: Wikileaks skandal i dalje u centru pozornosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doma TV donosi petu sezonu intrigantne kriminalističke serije 'Opasna igra' koja okuplja izvanrednu i višestruko nagrađivanu glumačku ekipu u priči o sukobu između moćne pravnice i njene štićenice.

Upoznali smo već mladu, inteligentnu, ambicioznu i diplomiranu pravnicu, Ellen Parsons (Rose Byrne) koja je postala štićenica Patricije Hewes (Glenn Close), nemilosrdne odvjetnice s dugogodišnjim iskustvom, kojoj baš ništa ne predstavlja prepreku do dobivanja parnice. Patty je osoba kojoj ne smije ništa stati na put, jer ona će manipulacijom i dobrom, ali i opasnom strategijom doći do svog cilja.

Nove ludosti Fazlinovića: Premijerni nastavci popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' od 20.ožujka na Novoj TV!

Sve sezone ove višestruko nagrađivane serije inspirirane su stvarnim događajima, pa se tako i peta sezona vrti oko Wikileaks skandala i problema korporativne transparentnosti.

Kroz četiri sezone svjedočili smo razvitku Ellenine karijere i odnosa između nje i Patty, a već u prvoj epizodi pete sezone Patty dokazuje koliko je zapravo manipulativna kada prisili Ellen da bira između svjedočenja protiv nje u vezi sa skrbništvom u Michaelovoj (Zachary Booth) parnici i prihvaćanja Mclarenove (Ryan Phillipe) ponude da vodi slučaj protiv Patty. Ellen odluči preuzeti slučaj oko kojeg će biti borbe i u sudnici, i izvan nje. Naomi Walling (Jenna Elfman) je invensticijska bankarica koja se obrati Channingu McLarenu s tajnim korporativnim podacima koji budu objavljeni na Internetu zajedno s njenim imenom i privatnim podacima, a kako će se ovaj skandal razriješiti gledatelji Doma TV-a imat će priliku premijerno pratiti od 25. ožujka.

Serija je dobila i brojne nagrade među kojima su i nedavne za nagrada Primetime Emmy Awards za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, najbolji casting u dramskoj seriji, najboljeg sporednog glumca (Zeljko Ivanek) te nominacija za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji (Glenn Close), Nagrada Zlatni globus za najbolju žensku glumačku izvedbu u televizijskoj seriji te nominacije za najbolju žensku glumicu,... te mnoge druge.

Ne propustite premijeru pete sezone kriminalističke serije 'Opasna igra', višestruko nagrađivane serije s izvanrednom glumačkom ekipom, od srijede 25. ožujka na Doma TV-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene