potresna objava

Tužan vapaj glumačke ikone: "Misle da je moje vrijeme prošlo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Olivera Katarina na rubu je očaja. Nekada su joj se klanjali, a danas su je, kako kaže, zaboravili.

Jedna od najljepših jugoslavenskih glumica Olivera Katarina potresnom objavom na Instagramu rastužila je svoje pratitelje. Glumačka ikona, koja je nedavno napunila 77 godina, požalila se na nedostatak angažmana. Nekada su joj se klanjali, a danas su je, kako kaže, zaboravili.

"Neki misle da je moje vrijeme prošlo. Redatelji, kolege glumci, pjevači. Napunila sam u ozbiljnim godinama više puta Sava centar i Dom sindikata. Odigrala bez problema ulogu u filmu. I sad mogu pjevati, rasplakati, nasmijati. I sad bih mogla igrati dramsku, veliku ulogu u kazalištu, snimati povijesne priče i epohe, pjevati narodu. Samo kad bi dali, pozvali i sjetili se", napisala je Katarina uz fotografiju isječka novinskog članka koji govori o njezinom velikom koncertu u beogradskom Sava centru.

 

Neki misle da je moje vreme proslo. Reditelji, kolege glumci, pevaci. Napunila u ozbiljnim godinama vise puta Sava centar i Dom sindikata. Odigrala bez problema ulogu u filmu. I sad mogu pevati, rasplakati, nasmejati. I sad bih mogla igrati dramsku, veliku ulogu u pozoristu, snimati istorijske price i epohe, pevati narodu. Samo kad bi dali, pozvali i setili se.

A post shared by Olivera Katarina (@oliverakatarinaofficial) on

Ubrzo su u komentarima osvanule i riječi podrške. "Budite ponosni na sebe gospođo, vi ste neponovljivi. Nažalost, kod nas prostor dobivaju starlete i golotinja", "Neki misle da Vaše vrijeme nikad neće proći!" i "Ako te oni neće imaš nas. To ti ne mogu oduzeti", poručili su joj obožavatelji i time pružili barem donekle utjehu.

Inače, Olivera Katarina proslavila se ulogom u filmu "Sakupljači perja". Unatoč slavi koju je imala danas njen život protječe u bijedi i neimaštini. Živi u iznajmljenom stanu u Beogradu, a došla je u situaciju da zbog režija mora prodavati namještaj. Zbog ponosa ništa ni od koga nisam tražila. Tako je i sada, kad rasprodajem pokućstvo i uspomene da bih platila račune i preživjela. "Ne želim o tome pričati, ni sina opterećivati svojim problemima. Netko je davno rekao: Moje siromaštvo dokaz je mog poštenja i dostojanstva", izjavila je nedavno Olivera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene