dobro raspoložena

Olivera Balašević bez trunke šminke pred fotografima nabacila široki osmijeh i nije se dala omesti u omiljenoj aktivnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliveru Balašević fotografi su snimili na biciklu u Novom Sadu, a nije se pokušavala sakriti iako je bila bez šminke.

Udovica Đorđa Balaševića, Olivera, nakon smrti voljenog supruga često je na meti kritika njegovih obožavatelja, no čini se da je unatoč svemu uspjela zadržati vedar duh.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Tek sada otkrili! Balašević obitelji poslao oproštajno pismo, dao im upute što i kako bez njega: "Kad sam to dobila, nisam željela čitati"

Fotografi su je ovaj tjedan snimili na biciklu u Novom Sadu dok je obavljala dnevne obaveze, a iako nije imala ni trunke šminke, nije se pokušavala sakriti.

Sa širokim osmijehom na licu, uživala je u svojoj omiljenoj aktivnosti, a zbog jarko žute jakne i kacige leopard uzorka, nikako nije mogla proći neprimijećena.

Inače, obitelj pokojnog glazbenika nedavno se našla na meti kritika njegovih obožavatelja kojima je zasmetalo brisanje amaterskih snimki njegovih koncerata s YouTubea. Tome je na kraj stala Balaševićeva kći Jovana koja je na Instagramu podijelila isječak iz jednog intervjua svojeg oca u kojem je on sam iznio plan uklanjanja takvih snimki s interneta.

Prije toga se Olivera morala pravdati jer je objavila knjigu pod svojim djevojačkim prezimenom, zbog čega su je također prozvali neki Đoletovi fanovi.

"Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slijede... Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja... Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkurira 'zadrugarima' i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima", objasnila je tada Olivera na svojem Facebooku.

Podsjetimo, Đorđe je preminuo 19. veljače 2020. godine u bolnici u Novom Sadu, u kojoj se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu te sina Aleksu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene