Posljednji napori

Očajna kći Bill Cosbyja: ''Moj otac nije nasilnik ni silovatelj!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Konačni pokušaj Bill Cosbyja da utječe na javno mišljenje o njemu službeno je započeo! Emin Cosby, sramežljiva komičarka, stala je u obranu svog oca na društvenim mrežama.

"Ja sam njegova četvrta kći. Podigao me da idem na fakultet, započnem vlastiti posao i budem svoja. Pomaže mi podići moju djecu i podučava ih obiteljskim vrijednostima. Znam da me moj otac voli, voli moje sestre i moju majku", rekla je 40-godišnja Evin Cosby. "On voli i poštuje žene. On nije uvredljiv, nasilan ili silovatelj.", dodala je.

Pogledaj i ovo Bill Cosby (Foto: Getty Images) Cosby negira optužbe Nekad omiljeni komičar kojeg je više od 60 žena optužilo za seksualno zlostavljanje opet na sudu

Kao što je izvijestio Radar, 5.lipnja ga čeka novi sudski proces za seksualni napad na djelatnicu fakulteta.  Kao što smo ranije pisali, Cosby je optužen za drogiranje i seksualno zlostavljanje Andree Constand, žene koja je radila na Sveučilištu Temple, 2004. godine.

79-godišnji Cosby čini sve kako bi izbjegao zatvorsku kaznu. Okrenuo se prema "sudu javnog mnijenja", prema izvoru, uz pomoć nekih njegovih visokih prijatelja - onih koji ga još uvijek podržavaju.

Izvor kaže da će Erika Cosby  govoriti o očevoj "ljubaznoj prirodi" i "neodoljivom davanju sebe". Drugi prijatelji - poput Phylicie Rashaad koja je glumila njegovu ženu na malim ekranima i bivše Broadway zvijezde Melbe Moore – također će podijeliti "toplu priču".

Konačno, sam Cosby će razbiti svoju šutnju u glavnom intervjuu. "Ljudi žele vidjeti dobru stranu, a ne ovo čudovište kakvim ga svi čine.", rekao je izvor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene