Dajana Gudić

Oglasila se i plavuša s kojom se grlio Luka Modrić

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je hrvatsku javnost poput groma pogodila 'vijest' kako je proslavljeni nogometni znalac Luka Modrić u Los Angelesu pozirao s atraktivnom plavušom u jednom noćnom klubu, sad se javila i ta djevojka. Tvrdi kako se između nje i Luke nije dogodilo ništa!

Dajana Gudić iz Los Angelesa voditeljica je i model, kao i djevojka s kojom je Luka Modrić pozirao u jednom losangeleskom klubu prošlog tjedna. Fotografije su izašle na službenom Twitter profilu Real Madrida te odjeknule hrvatskim medijskim prostorom.

Ubrzo nakon toga oglasio se Luka Modrić i izjavio kako ga je Dajana zamolila za fotografiranje i kako između njih dvoje ničeg nije bilo, što je i posve logično jer je Luka u braku s voljenom ženom s kojom ima i dvoje djece.

A sad se oglasila i sama Dajana Gudić, podrijetlom iz Sarajeva, koja se u SAD preselila sa 14 godina te se školovala u Clevelandu i Ohiju, a nakon fakulteta se preselila u Los Angeles zbog karijere.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić bome su se promijenili! Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

>> Modrić nakon tulumarenja i poziranja s tajanstvenom plavušom: 'Zašto bi mi bilo nelagodno?!'

'Ja se družim i slikam s mnogo poznatih i nikad mi se ništa slično nije dogodilo. Novinari svašta pišu, ali da vam iskreno kažem, to me previše ne zanima niti mi utječe na raspoloženje jer znam da se ništa nije dogodilo između Luke i mene. Moji bližnji znaju kakva sam osoba, za ostale nije ni bitno. Ja poštujem Luku i njegovu obitelj kao što i on poštuje mene i naš odnos je bio čisto prijateljski', izjavila je Dajana za portal Scena.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene