Iskreno progovorio

'Odvelo me psihički i fizički na mjesta na kojima do tada nikada nisam bio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Hugh Jackman koji u filmu 'Jadnici' igra zatvorenika Jeana Valeana, živio je kao redovnik dok se pripremao za tu ulogu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i sin Oscar - 2 ima zanimljivu frizuru Hugh Jackman uhvaćen u društvu sina kojeg je dosad vješto skrivao od javnosti, evo u kakvog je mladića izrastao vrckavi dječak!

'Redatelj Tom Hooper rekao mi je da želi da izgledam tako da me čak i moji prijatelji kada me vide pitaju je li mi dobro. Htio je da se toliko unesem u ulogu da doslovno postanem jadan, a uživljavanje u nju odvelo me i psihički i fizički na mjesta na kojima do tada nikada nisam bio',  ispričao je za Daily Mirror.

>> Sve ovo postignuto je samo jednom tehnikom!

44-godišnji Hugh i nastavio: 'Rekao sam supruzi da imam osjećaj da je to što se od mene očekuje previše za mene. Odgovorila mi je da se uhvatim u koštac sa svojim strahom i pretvorim ga u svoju prednost. Poslušao sam ju, obrijao glavu, izgubio na kilaži i počeo živjeti kao redovnik'.

Na kraju je uspio i, kaže, kada gleda film zadovoljan je i uvjeren da je dobio novu snagu s kojom bi izdržao još više patnje za neku drugu ulogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene