Preplaćena?

Jenn neće biti sretna što se našla na OVOJ listi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao i svake godine i ove je stigla lista onih hollywoodskih zvijezda koji su preplaćeni za svoj posao - o da, i takva lista postoji!

Jennifer Aniston često zovu i miljenicom Amerike, no osim te laskave titule našla se i na listi 'Najpreplaćenijih glumaca 2013'. Forbesova lista je rađena na temelju zadnja tri filma u kojem su zvijezde glumile, a u obračun ulazi plaća, budžet filma i troškovi snimanja – a kada se uzme u obzir sve to,  izgleda kako Jennifer i nije toliko isplativa filmašima.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Otkriva li trbuščić slatku tajnu Jennifer Aniston?

Ipak nije ona prva na listi već glumac i komičar Adam Sandler sa zaradom od 15 milijuna dolara po projektu. Na listi je i Oscarovka Reese Witherspoon, dok je Jennifer Aniston na osmom mjestu.

U zadnje vrijeme velika imena se često pojavljuju u sporednim ulogama koje im isto tako nose veliku zaradu, a Hollywood Reporter otkrio je i kako Jenn po komediji zaradi i po 5 milijuna dolara. I dok slavna glumica lako prodaje magazine na čijoj se naslovncii nađe, izgleda da to i nije slučaj s kino ulaznicama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene