Mališan je bio sam

Obdukcija potvrdila strašnu istinu o smrti glumice koju je sin satima čekao na brodu kad je nestala

Naya Rivera (FOTO: Getty) Naya Rivera (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Galerija

Naya Rivera nestala je prije tjedan dana na jezeru Piru, gdje je došla sa svojim sinom (4). Mališana su pronašli na brodu, a za njom su tragali pet dana.

Kalifornijske vlasti objavile su nakon obdukcije tijela tragično preminule zvijezde serije "Glee" da je smrt Naye Rivere nesreća.

Pogledaj i ovo River Phoenix (Foto: Profimedia) Bili su tako mladi... Iznenadne i tragične smrti ovih zvijezda šokirale su svijet, a njihove nevjerojatne životne priče i danas intrigiraju javnost

Glumica se slučajno utopila, a još ranije objavljeno je kako je Naya imala dovoljno snage da spasi sina Joseyja, no za sebe je nije imala dovoljno. Policija je istaknula kako se ne radi o ubojstvu ni samoubojstvu, već o strašnoj nesreći.

33-godišnja Rivera nestala je prije tjedan dana dok je sa četverogodišnjim sinom bila na izletu na jezeru Piru. Mališana su pronašli na brodu kako spava te je na sebi imao spasilački prsluk, no njegovoj majci nije bilo ni traga.

Petodnevna potraga tužno je završila, a u ponedjeljak je policija pronašla njezino tijelo. Dječak je rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati natrag na brod, a kada se okrenuo, vidio je da je ona nestala u vodi.

Kod jezera Pira su se u ponedjeljak okupili neki članovi ekipe iz serije "Glee", a pojavio se i bivši muž Naye Rivere, Ryan Dorsey, s kojim je dobila sina Joseyja. Došao je u pratnji Nayina oca Georgea Rivere. Poslije tragedije koja je Kaliforniju zavila u crno građani su pokrenuli peticiju da se zabrani kupanje u jezeru u kojem se Naya utopila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene