Egzotični odmor

Savršenom tijelu ove prelijepe Hrvatice možete se diviti samo izdaleka, jer je njeno srce odavno osvojeno

Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Nives Ivanišević ponovno je otputovala na egzotičnu lokaciju, no ni ovoga puta nije otkrila koju.

Radijska voditeljica i supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, 37-godišnja Nives Ivanišević na svom se profilu na Instagramu pohvalila kako boravi na nama udaljenoj i toploj destinaciji.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

Ipak, i inače samozatajna Nives nije otkrila gdje se to točno nalazi. No, s fotografija i videa koje je dosad objavila, potpuno je jasno kako uživa punim plućima.

A osim egzotičnim odmorom, jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se i besprijekornom linijom u nekoliko kupaćih kostima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

"Idem. Zahvalna gdje sam i uzbuđena gdje idem. Sunce hvala ti što si izašlo za mene", napisala je Nives pored nekoliko fotografija na kojima je tisućama obožavatelja pokazala pozadinu i duge noge.

Obožavatelji su ju odmah zatrpali brojnim komplimentima, a Goran je doista pravi sretnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene