Bome hrabro!

Ubojiti dekolte u prvom je planu: Mili izraz lica Nives Celzijus nije nimalo u skladu s onim što ima na sebi

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus za finalnu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" izabrala je haljinu koja će zasigurno pobrati puno komentara, a već ju je pokazala na Instagramu.

U dosadašnjih 15 epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Nives nas je svaki put oduševila modnim kombinacijama za koje brine stilist Marko Grubnić, a čini se da će isto biti i kad je zadnja emisija ove sezone u pitanju. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Naime, Nives je na Instagramu uoči večerašnje finalne emisije podijelila svoj outfit, a o dugoj srebrnoj haljini s visokim prorezom sigurno će se još dugo pričati. U prvom planu je njezin raskošan dekolte, a uz haljinu nosi i seksi crne rukavice, dok je kosu uljepšala blagim valovima. 

''I ova naša TLZP avantura došla je kraju. Usudila bih se reći da mi je to bila i najdraža sezona. Zericu draža i od one u kojoj sam i sama pobjedila. Čudesni kandidati svi do jednoga, ne mogu se odlučiti koji mi je draži. A u iščekivanju ovosezonskog pobjednika, samo da vas podsjetim za još jedan razlog više zašto večeras gledati'', napisala je Nives. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, u prošloj je emisiji njena bujna, kovrčava kosa nalik lavljoj grivi nakratko u drugi plan stavila crvenu kreaciju koju je nosila. Ipak, do izražaja je došao i njezin raskošni dekolte, a zasluga za to ide modnom stilistu Marku Grubniću koji odabire izdanja za Nives, Indire Levak i Maje Šuput.

Celzijus je u crvenoj kratkoj haljini i visokim čizmama prštala sekspilom. Zbog raskošne frizure neki su Nives u komentarima usporedili s folk pjevačicom Indirom Radić.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene