Opa, kakav stajling!

Nives istaknula bujne atribute: Dobrano se potrudila da svi pogledi budu uprti baš u nju, a donijela je i dašak pariškog šika!

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +0 Nives Celzijus - 5 Galerija

Nives Celzijus je u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" na pozornicu izašla u uskoj haljini istaknula bujni dekolte.

Nives Celzijus je u studio showa "Tvoje lice zvuči poznato" unijela dašak pariškog šika u uskoj haljini boje crnog vina i odgovarajućim rukavicama, dok je na glavi nosila parišku kapicu leopard uzorka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Pjevačica i spisateljica koju gledamo kao članicu žirija, iz emisije u emisiju nam pokazuje maštovitost i kreativnost što se modnih kombinacija tiče, a u čemu joj pomaže i stilist Marko Grubnić.

U prošloj smo ju emisiji gledali u crnoj kratkoj haljini s čipkom na dekolteu i s podignutom kosom, čime je također ostavila velik dojam na gledatelje, a nekima poslužila i kao inspiracija za buduća izdanja.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput obara s nogu u opako kratkoj haljini s neobičnim detaljem koji je stvarno nemoguće ne primijetiti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene