Najavila što nas čeka

Nives zakopčana do grla izazvala lavinu komentara, jedan detalj svi posebno komplimentiraju

Marko Grubnić i Nives Celzijus Marko Grubnić i Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marko Grubnić i Nives Celzijus Galerija

Nives, koja je već prije bila u žiriju, a i pobijedila je u četvrtoj sezoni popularnog showa, odlučila se za kombinaciju jarkih boja, a o čemu se točno radi pogledajte večeras u programu Nove TV.

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", Nives Celzijus, u prvoj se epizodi pojavila u popuprozirnoj čipkastoj kombinaciji, a publika će je ove nedjelje vidjeti u nešto elegantnijem izdanju.

Pogledaj i ovo Antonija Šola - 5 "Ovo je baš bilo dobro" Našoj pjevačici ostvarila se želja zbog koje su svi vidjeli koliko je sretna i prpošna: "Konačno je nešto po mojoj volji!"

Nives, koja je već prije bila u žiriju, a i pobijedila je u četvrtoj sezoni popularnog showa, odlučila se za kombinaciju jarkih boja, a o čemu se točno radi pogledajte večeras u programu Nove TV.

"Kad sam bila mala, zvali su me Bambi", napisala je Nives uz fotografiju na svom Instagramu. Brojni fanovi pohvalili su joj stil uključujući frizuru, makeup i odjeću te su joj poručili da je prekrasna, a većina komplimenata bila  je upućena upravo na račun njezinih divnih očiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad sam bila mala, zvali su me Bambi #bambiokice

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Za modne kombinacije Nives Celzijus, kao i njezine kolegice Indire Levak, u showu se pobrinuo Marko Grubnić, koji je prije par dana otkrio sve detalje o tome.

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene