"Prava žena"

Zbog brojnih izreza na Nivesinoj haljini obožavatelji ne znaju gdje bi prvo gledali, a svi su primijetili i što je preskočila!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u lepršavoj zelenoj haljini s prorezom koji otkriva donji dio grudi.

Nives Celzijus počastila je svojih preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu prizorom koji ih je raspametio.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Objavila je fotografiju na kojoj bosonoga pozira na livadi u lepršavoj zelenoj haljini s izrezima na dekolteu, trbuhu i donjem dijelu, a zbog svega što je otkrila, mnogi nisu znali gdje bi prvo gledali.

"U 40 godina još nisam stekla vještinu vezivanja zlih jezika, ali tijekom godina naučila sam ne dopuštati da njihovo prakticiranje slobode ne dotiče i ne ograničava slobodu mog duha. A moj je jezik slobodan za važnije i puno ugodnije vještine", napisala je u opisu fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Lutkice samo budi svoja", "Ljepotice, predivna si", "Bomba", "Prava si mačka Nives", "Savršena si", "Prava žena", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a svi su primijetili i da nema grudnjak.

Nives je s mlađom sestrom Mateom i kćeri Taishom trenutno uživa u Danskoj, a njihove zajedničke fotografije izazivaju posebno oduševljenje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović - 3 Zoran Milanović - 8 Zoran Milanović - 7 +5 Zoran Milanović - 6 Zanimljivosti Dobro raspoloženi Milanović plazio jezik i pravio grimase, ovakvoga ga još nismo vidjeli!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene