"To se cijeni"

Nives pokazala svoj način gubljenja kalorija, a usput je izbacila i raskoš svoje pozadine: "Jedna od jačih slika u posljednje vrijeme"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 4 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus i Dalibor Petko +21 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus pokazala je na svom profilu na Instagramu način na koji troši kalorije ovih dana pa dobila niz pohvala.

Nives Celzijus otkrila je svojim vjernim obožavateljima način na koji gubi kalorije i pritom objavila fotografiju na kojoj se u prvom planu našla njezina bujna pozadina.

Nives je pozirala u čučnju s hula-hupom, a na sebi je imala pripijene ružičaste tajice i topić.

"Najradije trošim kalorije uz hula-hup. A ti?" napisala je uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Super outfit", "Wow, seksi", "Top si, ljepoto", "Dobraaaa", "Ljepota", "Samo je jedna Nives", "Super si", "Dakle N, jedna od jačih slika u posljednje vrijeme", "To se cijeni", komentirali su njezini pratitelji.

Ovih dana pojavile su se i njezine pomalo zaboravljene fotografije koje su nastale kada se okušala u vožnji taksija. Naime,  2005. godine sudjelovala je u realityju Nove TV u kojem su, u posebnom i besplatnom taksiju, putnike prevozile poznate osobe.

Nives je vozila taksi u Zagrebu, a sretnike koje je provozala dočekala je u seksi izdanju.

Nosila je plavi topić ispod kojeg nije imala grudnjak i uske traperice te je pozirala za niz zavodljivih fotografija ispred i unutar vozila. Otad je prošlo 17 godina i s vremenom su njezine fotografije postale još provokativnije, a izdanja golišavija, pa i danas mami brojne uzdahe objavama na društvenim mrežama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirsad Tuka - 1 Mirsad Tuka - 2 Mirsad Tuka +0 Mirsad Tuka Celebrity Slavni bosanskohercegovački glumac preminuo u 59. godini, tužnu su vijest potvrdili neutješni prijatelji

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić - 4 +12 Janica Kostelić - 5 Celebrity Janica Kostelić u 42. godini čeka drugo dijete, poznato je i gdje se trenutačno odmara s partnerom i sinom, koje skriva od javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene