ženski izlazak

Nives Celzijus pokazala majku koju ne viđamo često, a u snimci koju je objavila javno ju je i pohvalila!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +21 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus objavila je rijetki video s majkom Mirom Zeljković, u kojem je pohvalila i njezinu ljepotu.

Nives Celzijus na svom je profilu na Instagramu objavila kratku snimku sa svojom majkom Mirom Zeljković, koju pokazuje u rijetkim prilikama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

"Gospođa majka i ja u šopingu. Jesi zgodna? Zgodna si!" pohvalila je Nives mamu u priči na Instagramu i otkrila da su se zajedno otputile u šoping.

Mira je Nives oduvijek velika podrška, a svako njezino pojavljivanje izazove veliki interes javnosti s obzirom na to da se rijetko kada pojavljuje, no jasno je od koga je pokupila dobre gene.

Veliki interes izazivaju i Nivesine seksepilne fotografije koje gotovo svakodnevno dijeli na društvenim mrežama, a svima je posebno zanimljiva bila ona na kojoj pozira samo u tangicama i grudnjaku.

Ovdje bi i slijep progledao, volimo te, stojimo, uz tebe smo. Hvala što postojiš", "Pogled koji govori sve, savršena", "Uh, gđo Zeljković, ovo bi moglo biti opasno za nas malo starije u rizičnim godinama", "Savršena linija tijela", "Opaaaa", "Sve si porazbijala", "Bomba si, Nives", "Vrlo izazovno, da ti srce stane", zaključili su njezini obožavatelji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +20 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Celebrity Chef Vuki objavio fotografiju kojoj je zbilja teško odoljeti pa napisao: ''Najdragocjenija stvar na svijetu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene