Zanimljiva lokacija

Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +20 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira samo u tangicama i grudnjaku.

Nives Celzijus već dugo nije počastila svoje obožavatelje razgolićenim izdanjem kao što je ono na posljednjoj fotografiji koju ju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

40-godišnja Nives na fotografiji pozira u tangicama i grudnjaku koje je iskombinirala s visokim potpeticama, a snimljena je u jednom napuštenom objektu na Plitvicima, kako je otkrila uz objavu.

"Pogled ispod obrva", napisala je kratko Nives.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ovdje bi i slijep progledao, volimo te, stojimo, uz tebe smo. Hvala što postojiš", "Pogled koji govori sve, savršena", "Uh, gđo Zeljković, ovo bi moglo biti opasno za nas malo starije u rizičnim godinama", "Savršena linija tijela", "Opaaaa", "Sve si porazbijala", "Bomba si, Nives", "Vrlo izazovno, da ti srce stane", zaključili su njezini obožavatelji.

Nives Celzijus nedavno je na svom profilu na Instagramu podijelila zanimljiv članak britanskih tabloida, koji je pisao o njezinu bivšem suprugu Dini Drpiću i burnoj vezi s njom.

SPORTbible svoje je čitatelje zabavio pričom o Nives i Dini, a posebno su se osvrnuli na škakljivu situaciju koja se dogodila 2009. godine. Medij je prenio Nivesine riječi o njihovim intimnim trenucima nasred Maksimirskog terena.

''Dino je zatražio da se svjetla upale i onda je ispunio svoj san o seksu na centru nogometnog terena. Bilo je to jako 'prljavo''', govorila je Nives.

''Celzijus je bivši Playboyev model, a u Hrvatskoj je poznata kao pjevačica i glumica. Nakon glasa o onome što se dogodilo, brzo je stigla reakcija kluba u Zagrebu'', nadovezali su se britanski novinari.

Nives je deset godina kasnije progovorila o tome što se dogodilo, a otkrila je i da je to bila posebna večer za njih dvoje.

''To je više bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio'', otkrila je Nives, a potom i nijekala da su nasred nogometnog terena imali spolni odnos.

Podsjetimo, Drpić je nakon toga otišao igrati u Karlsruhe, a 2014. godine svoj brak, u kojem su dobili dvoje djece, odlučili su okončati.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +5 Jennifer Aniston Celebrity Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić +6 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić otkrila kako se snašla u ulozi bake malene Albe i što posebno radi za nju: "Život mi se promijenio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene