lijepo ih je vidjeti

Rijedak izlazak domaćeg para koji je dugo tajio svoju vezu, više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Filip Šovagović i Nina Violić - 4 Filip Šovagović i Nina Violić - 4 Marko Lukunić/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Šovagović i Nina Violić - 1 Filip Šovagović i Nina Violić - 2 Filip Šovagović i Nina Violić - 3 Nina Violić i Filip Šovagović - 5 Nina Violić i Filip Šovagović - 4 Nina Violić i Filip Šovagović - 3 Nina Violić i Filip Šovagović - 2 Nina Violić i Filip Šovagović - 1 NIna Violić Nina Violić - 2 +2 Nina Violić - 1 Galerija

Nina Violić i Filip Šovagović pojavili su se zajedno na otvorenju 20. Zagreb Film Festivala, gdje su pokazali da su i nakon četiri godine veze zaljubljeni preko ušiju.

Glumci Nina Violić i Filip Šovagović dugo su skrivali svoju vezu od javnosti, a i nakon što se doznalo da su par, rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav cvate! Poljupci i snažni zagrljaji: Naš glumački par koji se u početku skrivao, više ne mari za tuđe poglede

No, sada su se skupa pojavili na otvorenju 20. Zagreb Film Festivala, gdje nisu skrivali koliko su zaljubljeni te su zagrljeni i nasmijani pozirali fotografima.

Nina i Filip u vezi su protekle četiri godine, a zaljubili su se na poslu.

Naime, Nina je ove godine redateljski debitirala sa svojim dugometražnim filmom "Baci se na pod", a glazbu za njezin redateljski prvijenac skladao je upravo Filip.

"Ja sam lovu za film dobila prije nego što smo mi prohodali, tako da je cijelo snimanje bilo neki početak naše veze i bio mi je velika podrška u svakom smislu. Filip je meni najduhovitija osoba ikad, tako da je meni s njim sve zabavno dok se ne posvađamo", ispričala je Violić za IN magazin.

Nina iza sebe ima propali brak s glumcem Tvrtkom Jurićem, s kojim je dobila kći Rozu. Poznato je i da je nakon njega ljubila 18 godina mlađeg srpskog glumca Milana Marića, koji je privukao veliku pozornost javnosti naslovnom ulogom u hit-filmu "Toma". I Filip je bio u braku, s liječnicom Ružom Grizelj, s kojom ima kći Klaru.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +8 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Celebrity Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene