pohvalile se i tetovažama

Nina Violić pokazala 19-godišnju kćer Rozu, svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu: "Ma bombon!"

Nina Violić - 2 Nina Violić - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Violić - 2 +0 Nina Violić Galerija

Nina Violić na Facebooku je objavila fotografije s kćeri Rozom koje je napunila 19 godina.

Glumica Nina Violić na Facebooku je obilježila 19. rođendan svoje kćeri Roze.

Pogledaj i ovo Filip Šovagović i Nina Violić - 4 lijepo ih je vidjeti Rijedak izlazak domaćeg para koji je dugo tajio svoju vezu, više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Uz staru fotografiju na kojoj je Roza još beba, podijelila je i jednu novu na kojoj su se pohvalile i usklađenim tetovažama.

"Ako sam nešto napravila kako treba...", napisala je Nina u opisu objave, a svi su primijetili da je Roza izrasla u pravu ljepoticu.

"Ma bombon!", "Koja krasota", "Prekrasnice", "Divna Roza", nizali su se komplimenti uz brojne čestitke slavljenici.

Nina je Rozu dobila s glumcem Tvrtkom Jurićem s koji je u braku bila tri godine, početkom 2000-ih. Poznato je i da je nakon njega glumica ljubila 18 godina mlađeg srpskog glumca Milana Marića koji je privukao veliku pažnju javnosti naslovnom ulogom u hit-filmu "Toma".

Nina je zadnjih godina u sretnoj vezi s kolegom Filipom Šovagovićem, a par se skrivao od javnosti prvih nekoliko mjeseci te i dalje uspješno čuvaju svoju privatnost.

"Čuvamo to na neki način za sebe. Kad nešto i objavim, onda to bude neka gluparija, uvijek gledam kad nešto objavim da to ne bude neki hit da može biti podijeljeno posvuda", ispričala je Nina prošle godine za IN Magazin.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara (Foto: Tonći Čerina) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) +4 Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Celebrity Andrea Šušnjara objavila tužnu vijest i sve dirnula do suza: "Otišla je moja najdraža osoba na svijetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene