Jako slatko

Nina Violić ovih dana ima lijep razlog za slavlje, a pohvalila se na Instagramu: "Danas je taj dan!"

Nina Violić Nina Violić Nina Violić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roza Jurić Nina Violić i Roza Jurić Nina Violić i Filip Šovagovć Nina Violić - 2 Nina Violić i Filip Šovagović - 5 Nina Violić i Filip Šovagović - 4 Nina Violić i Filip Šovagović - 3 Nina Violić i Filip Šovagović - 2 Nina Violić i Filip Šovagović - 1 Nina Violić i Filip Šovagović +19 Nina Violić i Filip Šovagović Galerija

Nina Violić čestitala je svjoj kćeri Rozi 21. rođendan na društvenim mrežama i objavila njezinu rijetku fotografiju.

Naša proslavljena glumica Nina Violić ovih je dana imala lijepi razlog za slavlje, a povodom kojeg je i pokazala svoju kći Rozu, čije fotografije na društvenim mrežama nema baš naviku objavljivati.

Nina se pohvalila kako je Roza proslavila 21. rođendan i u priči na svom profilu na Instagramu uputila joj dirljivu čestitku.

"Roza Jurić, danas je taj dan! Tvoj sretan, a moj najdraži", napisala je Nina uz Rozinu fotografiju.

Nina je Rozu dobila s glumcem Tvrtkom Jurićem s koji je u braku bila tri godine, početkom 2000-ih. Poznato je i da je nakon njega glumica ljubila 18 godina mlađeg srpskog glumca Milana Marića koji je privukao veliku pažnju javnosti naslovnom ulogom u hit-filmu "Toma".

Nina je zadnjih godina u sretnoj vezi s kolegom Filipom Šovagovićem, a par se skrivao od javnosti prvih nekoliko mjeseci te i dalje uspješno čuvaju svoju privatnost.

Pogledaji ovo Nina Violić i Filip Šovagovć Celebrity Samozatajni domaći par skrivao se od javnosti čak dvije godine, a sada su imali dobar povod za romantičnu objavu!

"Čuvamo to na neki način za sebe. Kad nešto i objavim, onda to bude neka gluparija, uvijek gledam kad nešto objavim da to ne bude neki hit da može biti podijeljeno posvuda", ispričala je jednom prilikom za IN Magazin.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Ruffalo - 5 Mark Ruffalo - 1 Mark Ruffalo - 3 Mark Ruffalo - 2 +4 Mark Ruffalo - 6 Celebrity Tjednima je šutio o strašnoj dijagnozi koju je dobio, a sve da bi zaštitio svoju trudnu suprugu: "Jednostavno to ne bih mogao"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene