"I Bog stvori ženu!"

Nina pozirala samo u sakou, ali se pobrinula da ne pokaže previše – usporedili ju s glumačkom divom

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Dnevnik.hr) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Promo) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Josip Regovic/PIXSELL) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić objavila fotografiju na kojoj pozira samo u sakou.

Nina Badrić iznenadila je svoje obožavatelje i na profilu na Instagramu objavila jednu od najizazovnijih fotografija dosad, na kojoj pozira odjevena samo u crni sako.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina je nepoznatom fotografu pozirala sjedeći na ogradi balkona i zamišljeno gledajući u daljinu, dok je rukama prekrila prorez na sakou i pobrinula se da ipak ne pokaže previše.

Fotografiju se svidjela gotovo 12 i pol tisuća njezinih obožavatelja koji su je zasuli brojnih komplimentima, a neki su je čak usporedili s jednom od najljepših žena svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"I Bog stvori ženu", "Nina, Nina, predivna si", "Duga kosa 10 godina dolje, kratka suknjica još 10 dolje, pa ti si Nina završila srednju školu", "Nina, čarobna si", "Vauuu, kakva žena", "Monica Belluci", neki su od komentara koje je dobila.

Nedavno je isto tako oduševila obožavatelje objavom kojom se prisjetila kako je izgledala kao plavuša, a oni su i tada poručili da je i s tim imidžem bila najljepša na svijetu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +5 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Nives izbacila dekolte stoljeća pa izazvala burne reakcije fanova: "Dajte se malo zaustavite, razmislite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene