Kakvo tijelo!

"Sedam tjedana apstinencije?! OK, vrijeme je za buđenje": Vratila se nikad senzacionalnija Nikolina Pišek Ristović

Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) +0 Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Galerija

Nikolina Pišek Ristović na neko je vrijeme nestala s društvenih mreža, no jutros je objavila novu fotografiju i podsjetila nas kako senzacionalno izgleda.

Nakon dugih sedam tjedana odsutnosti i neaktivnosti na društvenim mrežama, voditeljica Nikolina Pišek Ristović vratila se na Instagram, i to na velika vrata, kako samo ona zna.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Velika životna lekcija Tatjana Jurić kupila grobno mjesto i ruševinu u Dalmaciji iza koje stoji emotivna priča

Nikolina je objavila fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju i top formu.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

“Ne znam kako ljudi uspijevaju imati tako zanimljive stilove života i istovremeno sjajne instagram profile. Ja sam za to nesposobna. Sedam tjedana apstinencije?! Ok, vrijeme je za buđenje. Rezultat – vratila sam se s partija na plaži na predivnom otoku, a ja objavim sažvakanu sebe ispred zida od kuće“, napisala je voditeljica.

Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Untoč tome što možda po njenom mišljenju nije objavila najreprezentativniju fotografiju sebe, moramo priznati da 42-godišnja Nikolina ima tijelo na kojem bi mnogi pozavidjeli, a to misle i njeni obožavatelji.

Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

“I ti izbaciš sliku bolju nego svi oni zajedno za 7 sedmica, zgodna kao i uvijek, bomba“, samo su neki od brojnih komplimenata koje je u komentarima dobila na račun svog izgleda.

  Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Nikolina Pišek Ristović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene